Valentijnsdag

Onze cadeautips voor de leukste dagjes uit

Altijd een aantrekkelijk aanbod

Het aftellen is weer begonnen: 14 februari is het weer Valentijnsdag. Een kwestie van hate it or love it, maar wij houden ervan. Want waarom niet elke reden aangrijpen om de liefde te vieren? En daar helpen we je graag bij. Dus geen stress over het perfecte valentijnscadeau, wij zetten namelijk de leukste dagjes uit op een rij. Helemaal fijn: bij alle aanbiedingen van Spoordeelwinkel zit een trein Dagretour. Zo komen jij en je date zonder zorgen van A naar B. Proost!

Tips voor jouw valentijnscadeau

Neem je date bijvoorbeeld mee op een romantische rondvaart door Amsterdam. Of zoek samen de spanning op in de achtbaan in de Efteling. En waarom niet naar Rotterdam? Verken de stad en doe een borrel met je vriend of vriendin bij Wijnbar Het Eigendom. In de hipste straat van Rotterdam: de Witte de Withstraat.

Ben je er nog niet helemaal uit? Met een dagje uit naar keuze zit je altijd goed. Dan bepaal je namelijk helemaal zelf waar je naartoe gaat. Ook bij deze aanbieding hebben we aan de liefde gedacht: je krijgt bij Chocolat Company namelijk een warme chocolademelk. Wie houdt daar nou niet van?

Een romantisch nachtje weg

Pak je het liever wat groter aan met Valentijn? Boek dan een nachtje weg! Onze hotels vind je verspreid over heel Nederland, dus er is altijd wel een nieuwe bestemming te ontdekken voor jou en je geliefde.

We hebben nog veel meer

Toch niet helemaal gevonden wat je zocht? Bekijk eens één van onze andere uitjes.