Een gezin dat door het bos fietst en naar de camera kijkt

Uitjes in de herfstvakantie

Tips voor een leuk dagje weg
  • Geen
    boekingskosten

  • Altijd de beste deal
    voor je dagje uit

  • In één keer online
    tickets en vervoer kopen

Samen genieten in de herfstvakantie

Jas aan en voor de zekerheid toch die paraplu mee. Laat het Nederlandse weer je niet tegenhouden! Ga jij ook lekker met de familie op stap in de herfstvakantie? Wij hebben de leukste uitjes voor je op een rij gezet.

Vakantie is ontspannen. Dus geen files, zoeken naar een parkeerplek of onrustige kinderen op de achterbank. Ga met de trein! Alle uitjes van Spoordeelwinkel koop je mét een Dagretour. Zo reis je comfortabel en ontspannen naar je bestemming. De voorpret begint al in de trein!

De leukste activiteiten in Nederland

Vakantie! De herfst is een prachtige tijd om de deur uit te gaan. Pak de trein naar Madurodam in Den Haag en geniet van de wereldberoemde miniatuurwereld. En de mooie kleuren in de bomen. Is het toch niet zulk lekker weer? Dan kan je ook in Rotterdam overdekt naar de wereld in het klein kijken, bij Miniworld.

Dagje uit in de herfstvakantie?

Klinkt een dagje winkelen je als muziek in de oren? Stap met je in de trein naar Amsterdam, dé shopstad van Nederland. Na een dagje slenteren door de 9 Straatjes, de Kalverstraat of de Albert Cuyp Markt kun je terecht bij illy Caffè voor een inbegrepen kop thee of koffie met een brownie. Toch liever naar een andere stad? Ook hartstikke leuk! Gun jezelf een ontspannen stedentripje naar keuze in de 1e klas, met koffie of thee en het speciale Spoorgebak bij de Bijenkorf.

Als je lekker met het hele gezin op pad gaat, is een dagje pretpark of dierentuin ook een leuk idee. 5 oktober t/m 27 oktober is er iets bijzonders te beleven in Burgers’ Zoo: je kunt tientallen levensechte dieren vinden, gemaakt van honderden LEGO-steentjes! Spot jij ze allemaal?

Of laat jij je de stuipen op het lijf jagen op de Walibi Fright Nights? Deze editie van Halloween Fright Nights heeft 4 nieuwe, gruwelijke Scare Zones. Waag je op het Festival of Freaks, waar monsters, freaks en andere engnekken je tot wanhoop drijven!

Extra tips voor in de herfstvakantie

We hebben natuurlijk nog veel meer voordelige dagjes weg. Nieuwsgierig? Neem dan eens een kijkje bij de andere uitjes.