De leukste lente-uitjes

Onze tips voor een ultiem lentegevoel
  • Geen
    boekingskosten

  • Altijd de beste deal
    voor je dagje uit

  • In één keer online
    tickets en vervoer kopen

Ga erop uit en vier de lente

De dagen worden langer, de zon schijnt vaker en voorjaarsbloemen schieten overal uit de grond. Leve de lente! Tijd om die koude, donkere winter vaarwel te zeggen en erop uit te gaan. Wij hebben alvast de leukste lente-uitjes voor je op een rij gezet.

Ook fijn: alle uitjes van Spoordeelwinkel komen met een Dagretour voor de trein. Dus nooit meer zoeken naar een parkeerplek, maar vanaf je comfortabele treinstoel lammetjes spotten in het weiland. En genieten van alles dat in bloei staat. De voorpret begint gewoon al in de trein!

De beste lenteaanbiedingen

Lentekriebels, wie heeft ze niet? Maar de ene lentekriebel is de andere niet. We hebben dan ook een gevarieerde selectie gemaakt van lente-uitjes: van bloemenpret tot terrasgeluk.

De lente brengt altijd nieuw leven met zich mee. Wat is leuker dan een pasgeboren lammetje? Uhm, een babygiraffe misschien? Of een leeuwenwelpje? Ga kijken naar de babyboom in Wildlands Emmen of Blijdorp in Rotterdam!

In de categorie altijd goed, zeker als je met de kinderen erop uit gaat: de Efteling en Madurodam. Kies je voor sprookjes, achtbanen en andere attracties of loop je liever door Nederland in het klein? Allebei kan natuurlijk ook.

Ook leuk voor kinderen, maar ook zeker voor volwassenen, zijn de Luchtmachtdagen op vliegbasis Volkel. Je ziet de mooiste vliegtuigen en helikopters in de lucht en op de grond en je kan er zelfs mee op de foto!

Op een terrasje genieten van het lentezonnetje levert ook altijd geluksmomentjes op. Maak er dan meteen een compleet dagje uit van. Pak bijvoorbeeld de trein naar Amsterdam en maak een rondvaart door grachten. Of reis af naar Groningen en geniet van het uitzicht vanaf de Martinitoren. Wel eerst even 311 treden beklimmen!

Toch een ander dagje weg?

We hebben deze lente natuurlijk nog veel meer voordelige dagjes weg. Nieuwsgierig? Neem dan eens een kijkje bij de andere uitjes.