Vaderdaguitjes 2019

De leukste tips voor Vaderdag
  • Geen
    boekingskosten

  • Altijd de beste deal
    voor je dagje uit

  • In één keer online
    tickets en vervoer kopen

Een dagje weg voor Vaderdag

Is jouw vader ook de beste? En gaan jullie graag samen op pad? Trakteer jouw papa deze Vaderdag dan op een dagje uit! Ga met de trein, dan reis je zonder files en parkeerstress en kan jullie avontuur al meteen beginnen. Al onze cadeautips voor Vaderdag zijn inclusief een dagretour!

Vaderdagtips

Heb jij een stoere en avontuurlijke vader of genieten jullie samen het meest van een dagje shoppen? Onze tips voor Vaderdag zijn zo gevarieerd dat er voor elke vader wel iets leuks bij zit.

Stoere en avontuurlijke vaders

Wordt jouw vader blij van brullende motoren en de geur van verbrand rubber? Neem hem op 30 juni mee naar TT Assen, spektakel gegarandeerd! Ook leuk om samen naartoe te gaan: het Voetbalfestival in Jaarbeurs Utrecht op 6 juli. De hele dag voetbal, voetbal en nog eens voetbal. En wat denk je van een dagje Walibi? Een heel pretpark vol met achtbanen!

Houden jullie allebei van avontuur? Dan is WILDLANDS Emmen een leuk vaderdaguitje. Daar ga je op expeditie door de jungle, de savanne en het poolgebied, een wereldreis dus in één dag! In dezelfde categorie hebben we ook een vaderdagaanbieding voor Dierenpark Amersfoort. Daar klim, klauter en vlieg je langs de dieren!

Stedentrip op Vaderdag

Een hippe vader geef je voor Vaderdag natuurlijk een stedentrip cadeau. Ga met je vader shoppen in een stad naar keuze met de Smullers-deal. Of pak de trein naar Utrecht en bezoek samen het Spoorwegmuseum.

Liever naar Rotterdam? Daar verken je samen met je vader de stad eerst met de Hop-on Hop-off bus. In Amsterdam is het Rijksmuseum een absolute must-see voor Vaderdag. Niet alleen vanwege de wereldberoemde Nachtwacht, maar ook door het speciale Donald Duck-album dat het museum weggeeft.

Toch een ander dagje weg?

We hebben natuurlijk nog veel meer voordelige dagjes weg. Nieuwsgierig? Neem dan eens een kijkje bij de andere uitjes.