Anastasia

Uitverkocht

Helaas! Deze aanbieding kan niet meer geboekt worden

Heb je dit uitje al geboekt? Lees de omschrijving nog eens na.

Niets meer missen? Elke week de voordeligste uitjes in je mailbox.

Mail me de beste deals

Populaire uitjes

Bekijk alle uitjes

Inbegrepen

  • Dagretour Den Haag Centraal + tram

  • Entree Anastasia

  • Te koop t/m 29 februari, te verzilveren t/m 30 april 2020, m.u.v. Koningsdag

Een reis door het verleden

Beleef de historie en ontdek het verhaal achter de mysterieuze vermissing van Anastasia Romanov, de wereldberoemde prinses van Rusland. De oogstrelende Broadway-musical zit vol bekroonde muziek, indrukwekkende decors en schitterende kostuums. En is bovendien winnaar van de AD Publieksprijs Beste Musical! Ben jij klaar voor een weergaloze reis door het verleden?

Anya of Anastasia

Jaren na de mysterieuze vermissing van de beroemde Romanov-prinses duikt er in Rusland een vrouw op zonder naam en geschiedenis. Weeskind Anya herinnert zich niets van het verleden, heeft geen idee wie ze is en herinnert zich alleen nog de belofte van haar grootmoeder. Hoe kan het dat ze sprekend lijkt op prinses Anastasia Romanov? Met een muziekdoosje als enige bagage gaat ze op zoek naar haar verleden. Langzaam ontrafelt Anya haar geschiedenis, kruist een onverwachte liefde haar pad en ontdekt ze wie ze werkelijk is.

Boek voordelig jouw kaarten voor Anastasia

Wil jij ook naar Anastasia de musical? Selecteer het aantal tickets dat je wil hebben. Laad je treinkaartjes in de NS-app op je telefoon. Afdrukken kan natuurlijk ook.

Let op: de voucher is niet je entreeticket. Reserveer je plaats via deze link. Gebruik hiervoor de vouchercode die je via de e-mail hebt ontvangen. Je kunt meerdere plaatsen naast elkaar tegelijk reserveren.

Voorwaarden

  • Deze aanbieding is te koop t/m 29 februari en te verzilveren t/m 30 april 2020, m.u.v. Koningsdag (27 april 2020). Op basis van beschikbaarheid.

  • De voucher die je via de e-mail ontvangt is niet je entreeticket; deze verzilver je via www2.stage-entertainment.nl/nl/anastasia-ns-spoordeelwinkel-actie.

  • Het entreeticket is geldig voor 1 persoon. Je kunt de voucher alleen gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

  • Je kunt het entreeticket niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kun je de bestelling niet wijzigen of annuleren.

  • Je kunt de treinkaarten en de entreetickets niet inwisselen voor geld.

  • Je kunt elke dag reizen, van maandag tot en met vrijdag vanaf 9.00 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

  • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met Thalys en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

Praktische informatie

Adres
AFAS Circustheater Scheveningen
Circusplein 50
2584 CZ Den Haag
Website
Anastasia de Musical
Hoe kom je er?

Neem vanaf treinstation Den Haag Centraal tramlijn 9 richting Scheveningen Noorderstrand. Deze stopt voor het AFAS Circustheater.

Reserveren

Let op: de voucher is niet je entreeticket. Reserveer je plaats via deze link. Gebruik hiervoor de vouchercode die je via de e-mail hebt ontvangen. Reserveren is alleen mogelijk op basis van beschikbaarheid.

15 minuten voor aanvang aanwezig

Wegens de aard van de voorstelling dien je uiterlijk een kwartier voor aanvang van de voorstelling in het theater aanwezig te zijn. 5 minuten voor aanvang worden de deuren van de zaal namelijk gesloten en is er beperkt toegang.

Openingstijden
Voostellingen
woensdag t/m zondag
Voorstellingen

Woensdag 15.00 en 19.30 uur

Donderdag en vrijdag 20.00 uur

Zaterdag 15.00 en 19.30 uur

Zondag 12.00 en 16.00 uur

Fotocredits

@Roy Beusker Fotografie