Groepje kleine en grote ringstaartmaki's voor gebladerte

Apenheul

Inbegrepen

 • Dagretour Daluren Apeldoorn + Bus

 • Entree Apenheul

 • Te koop en geldig t/m 10 oktober 2023

Oog in oog met loslopende apen in Apeldoorn

Ga op avontuur in Apenheul! In dit groene natuurpark vind je meer dan 35 verschillende soorten apen. Kom oog in oog te staan met loslopende apen en verrijk je kennis bij de leerzame voederpresentaties. Hang zelf de aap uit in één van de vele speeltuinen en neem zeker een kijkje in het nieuwe gebied. Hier ontmoet je twee nieuwe apensoorten: Noordelijke talapoins en West-Afrikaanse franjeapen. Laat je verrassen door de apen en geniet van de natuur.

Natuurlijk is een dagje Apenheul ook leerzaam en herkenbaar. Van alle dieren lijken apen namelijk het meest op mensen. Op welke aap lijk jij? Je komt erachter in ons prachtige en ruime park, midden in de bossen van de Veluwe!

Bestellen

vanaf

€ 48

Kinderen € 28

Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Boek deze aanbieding en reserveer je bezoekdag

1. Selecteer het aantal tickets dat je wilt hebben en reken deze af. Verzilver deze nog niet direct.
2. Bekijk of er werkzaamheden aan het spoor zijn op de gewenste bezoekdatum op jouw reistraject.
3. Ga naar de reserveringspagina van Apenheul en kies voor 'Ik heb al een ticket' om je bezoekdag en tijdslot te reserveren met je e-mailadres. Houd er bij het reserveren van het gewenste tijdslot rekening mee dat je treinticket geldig is in de daluren.
4. Na reservering ontvang je een reserveringsbewijs. Neem dit bewijs mee, samen met je entreeticket.
5. Verzilver je gekochte tickets op de selfservicepagina en kies de datum waarop jij je bezoek gereserveerd hebt.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Voorbereid op reis

Een goed voorbereide treinreis is fijn voor jezelf en je medereizigers. Plan je rit, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten. Tip: plan je reis in de NS-app, bekijk meteen de verwachte drukte, en stel in dat je meldingen wilt ontvangen over je geplande rit. Handig, want zo weet je door pushberichten meteen of je trein drukker dan verwacht is, van een ander perron vertrekt, vertraging heeft, of uitvalt.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop en geldig t/m 31 oktober 2023. Deze aanbieding is exclusief eventuele extra's en activiteiten als toevoeging aan het bezoek in het park.

 • Na aankoop reserveer je de gewenste bezoekdag en het tijdslot op apenheul.nl/webshop. Je ontvangt vervolgens een reserveringsbewijs. Neem dit mee, samen met je entreeticket.

 • De geprinte voucher lever je in bij Apenheul en is geldig op de dag dat je reist.

 • Je kunt elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • De voucher is geldig voor 1 persoon. Je kunt de voucher alleen gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met Thalys en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

 • Je kunt het entreeticket niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kun je de bestelling niet wijzigen of annuleren.

 • Je kunt de treinkaarten en de entreevouchers niet inwisselen voor geld

Praktische informatie

Adres
Apenheul
J.C. Wilslaan 21
7313 HK Apeldoorn
Website
Apenheul
Hoe kom je er?

Vanaf station Apeldoorn reis je met lijn 12 in 17 minuten naar bushalte Apenheul. Vanaf de bushalte is het zo'n 10 minuten lopen naar de entree.

Openingstijden

Apenheul is van 31 maart tot en met 5 november 2023 dagelijks geopend (ook tijdens de feestdagen). Kijk op apenheul.nl voor de actuele openingstijden.