Apenheul

Uitverkocht

Helaas! Deze aanbieding kan niet meer geboekt worden.

Heb je dit uitje al geboekt? Lees de omschrijving nog eens na.

Niets meer missen? Elke week de voordeligste uitjes in je mailbox.

Mail me de beste deals

Populaire uitjes

Bekijk alle uitjes

Inbegrepen

 • Dagretour Daluren Apeldoorn + Bus

 • Entree Apenheul

 • Te koop t/m 31 oktober en geldig t/m 7 november 2021

Aapjes kijken in Apeldoorn

Het is feest in Apenheul, want in dit groene park op de Veluwe kun je al 50 jaar rondlopen tussen de loslopende apen. En dat is dit seizoen nóg leuker. Heb jij het nieuwe dwergapengebied al ontdekt? Wandel langs het grootste insectenhotel ter wereld of hang de aap uit in een van de vele speeltuinen. Ontdek ook het vernieuwde huis van Naaap waarin je spelenderwijs alles leert over apen.

Kom op kraamvisite bij bonobobaby Neje, gorillajong Kiango en vele andere apenjongen. Of ga 50 jaar mee terug in de tijd tijdens de Apenheul Expo. Dit unieke apenpark blijft je verrassen. Waar wacht je nog op. Slinger snel naar Apenheul en feest met ons mee!

Veilig Samen Uit in Apenheul

In het park zijn maatregelen genomen volgens het protocol ‘Veilig Samen Uit’. Getraind personeel is aanwezig om wanneer nodig uitleg te geven. Ook zijn er extra hygiënemaatregelen getroffen. Contactpunten worden bijvoorbeeld vaker schoongemaakt en ook zijn er centrale desinfectiepunten aanwezig. Kijk voor alle maatregelen op de website van Apenheul.

Boek deze aanbieding en reserveer je bezoekdag

1. Selecteer het aantal tickets dat je wilt hebben en reken deze af. Verzilver deze nog niet direct.
2. Bekijk of er werkzaamheden aan het spoor zijn op de gewenste bezoekdatum op jouw reistraject.
3. Ga naar de reserveringspagina van Apenheul en kies voor 'Ik heb al een entreebewijs' om je bezoekdag en tijdslot te reserveren met je e-mailadres. Houd er bij het reserveren van het gewenste tijdslot rekening mee dat je treinticket geldig is in de daluren.
4. Na reservering ontvang je een reserveringsbewijs. Neem dit bewijs mee, samen met je entreeticket.
5. Verzilver je gekochte tickets op de selfservicepagina en kies de datum waarop jij je bezoek gereserveerd hebt.
Let op: je trein- en busticket moet je uitgeprint laten zien!

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

In de zomerperiode dien je rekening te houden met extra werkzaamheden aan het spoor op diverse trajecten. Kijk voor informatie op werk aan het spoor en bekijk voor actueel reisadvies altijd de Reisplanner of NS-app voor vertrek.

Verantwoord reizen

Lees voor meer informatie over verantwoord reizen, het gebruik van een mondkapje, de regels in de trein en op het perron de algemene corona update van NS.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop t/m 31 oktober en geldig t/m 7 november 2021. De Apenheul Zomeravonden zijn uitgesloten van deze aanbieding.

 • Na aankoop reserveer je de gewenste bezoekdag en het tijdslot op apenheul.nl/webshop. Je ontvangt vervolgens een reserveringsbewijs. Neem dit mee, samen met je entreeticket.

 • De geprinte voucher lever je in bij Apenheul en is geldig op de dag dat je reist.

 • Je kunt elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • De voucher is geldig voor 1 persoon. Je kunt de voucher alleen gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met Thalys en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

 • Je kunt het entreeticket niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kun je de bestelling niet wijzigen of annuleren.

 • Je kunt de treinkaarten en de entreevouchers niet inwisselen voor geld

Praktische informatie

Adres
Apenheul
J.C. Wilslaan 21
7300 AB Apeldoorn
Website
Apenheul
Hoe kom je er?

Vanaf station Apeldoorn reis je met lijn 12 in ruim 10 minuten naar bushalte Apenheul.

Openingstijden

Dagelijks 10.00 - 17.00 uur. Vanaf 14 juli is het park iedere dag geopend van 9.00 - 18.00.

Kinderen tot 4 jaar

Kinderen tot 4 jaar reizen gratis bij NS. Toegang tot Apenheul is tot 3 jaar gratis. Voor kinderen van 3 jaar koop je een entreeticket op apenheul.nl/webshop. Kies dan voor 'Ik heb nog geen entreebewijs'.

Treinreis aanmelden

Krijg inzicht in de verwachte drukte in de trein door je treinreis vanaf één dag voor vertrek aan te melden via de Treinwijzer in je NS-account.