Diergaarde Blijdorp

Tijdelijk niet beschikbaar

Inbegrepen

  • Dagretour Rotterdam Centraal

  • Entree Diergaarde Blijdorp

  • Te koop en geldig t/m 3 januari 2021

Dit uitje is tijdelijk niet beschikbaar

Deze aanbieding is op dit moment niet te koop in de Spoordeelwinkel. Bekijk hier onze actuele deals of bezoek alvast onze pagina met virtuele uitjes om thuis te beleven. Wil jij op de hoogte gehouden worden wanneer er weer nieuwe aanbiedingen verkrijgbaar zijn? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb jij dit uitje al gekocht en wil je weten hoe je er gebruik van kunt maken? Bekijk dan de veelgestelde vragen. Voor informatie over maatregelen met betrekking tot het reizen met de trein bezoek je onze algemene servicepagina met coronamaatregelen.

 

Werelddieren in hartje Rotterdam

Ga op ontdekkingsreis in de dierenwereld, er is zo veel te zien! Wandel in het overdekte Oceanium langs diverse kusten en over de zeebodem, waar haaien en zeeschildpadden over je hoofd zwemmen. Zie de imposante ijsberen voor je neus in het water plonzen en stap in het kleurrijke en tropische Amazonica: het grootste en mooiste vlinderparadijs van Europa. Vervolg je route over de Afrikaanse savanne met giraffen en zebra’s. Vergeet niet de baby-okapi te bezoeken! Neem een kijkje bij de olifanten in Azië. Kijk uit voor de rondsluipende Amoerpanter en indrukwekkende tijger! Sta ook even stil bij gorilla Bokito en zijn familie. Kinderen leven zich lekker uit in de Oewanja Kinderjungle en beleven de spannendste avonturen in binnenspeeltuin Biotopia.

Bestellen

N.v.t.

Tijdelijk niet beschikbaar

Ga ook voordelig naar Diergaarde Blijdorp

Wil je gebruikmaken van deze aanbieding? Selecteer het aantal tickets dat je wil hebben. Belangrijk: print het entreeticket voor Diergaarde Blijdorp uit! Laad je treinkaartjes in de NS-app op je telefoon. Afdrukken kan natuurlijk ook.

Voorwaarden

  • Deze aanbieding is te koop en geldig t/m 3 januari 2021, m.u.v. Koningsdag (27 april 2020).

  • Belangrijk: print het entreeticket voor Diergaarde Blijdorp uit! Het geprinte entreeticket scan je bij de kassa van Diergaarde Blijdorp en is alleen geldig op de dag dat je reist.

  • Het entreeticket is geldig voor 1 persoon. Je kunt het entreeticket alleen gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

  • Je kunt het entreeticket niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kun je de bestelling niet wijzigen of annuleren.

  • Je kunt de treinkaarten en de entreetickets niet inwisselen voor geld.

  • Je kunt elke dag reizen, van maandag tot en met vrijdag vanaf 9.00 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

  • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met Thalys en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

Praktische informatie

Adres
Diergaarde Blijdorp
Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Website
www.diergaardeblijdorp.nl
Hoe kom je er?

De ingang aan de stadszijde van Diergaarde Blijdorp ligt dichtbij treinstation Rotterdam Centraal Station. Vanaf de Provenierszijde van Centraal Station loop je hier naartoe in 12 minuten. De wandelroute vind je op de website.

Kinderen t/m 3 jaar

Kinderen van 0-2 jaar oud mogen gratis naar binnen. Voor kinderen van 3 jaar oud koop je een los kaartje aan de kassa.

Openingstijden
Dagelijks (wintertijd)
9.00 t/m 17.00 uur
Dagelijks (zomertijd)
9.00 t/m 18.00 uur
Bekijk de website voor actuele openingstijden.