Dagje Breda

Inbegrepen

 • Dagretour Daluren Breda 2e klas

 • Koffie of thee + cannoli

 • Te koop en geldig t/m 4 oktober 2022

Parel van het zuiden: Breda

Een gezellige binnenstad vol schatten, zoals de gotische Onze-Lieve-Vrouwekerk, het Begijnhof, het Spanjaardsgat, het Oude Stadhuis en de Prinsenkade, herinnert aan het rijke verleden van Breda. Omringd door al dat moois geniet je nét even meer van het hedendaagse leuks dat Breda te bieden heeft. Mooie hippe boetieks op de Ginnekenweg en de Wilhelminastraat bijvoorbeeld, leuke eettentjes op het Van Coothplein en heerlijke terrassen op de Grote Markt. Die hoogtepunten en nog veel meer ontdek je op je gemak tijdens een dagje Breda. 

Toe aan een koffiepauze? Loop dan even langs bij Doppio Espresso op de Grote Markt. Met de voucher van deze aanbieding word je er verwend met een heerlijke koffie of thee met cannoli.

Bestellen

Vanaf

€ 34

2e klas

Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Boek deze aanbieding

Wil je gebruikmaken van deze aanbieding? Bij je bestelling ontvang je een voucher. Print of laad de voucher op een mobiel apparaat en toon deze bij Doppio Espresso Breda. De treinkaartjes kun je in de NS-app laden op je mobiele telefoon of uitprinten.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

In de zomerperiode dien je rekening te houden met extra werkzaamheden aan het spoor op diverse trajecten. Kijk voor informatie op werk aan het spoor en bekijk voor actueel reisadvies altijd de Reisplanner of NS-app voor vertrek.

Verantwoord reizen

Wanneer er weer meer mensen op pad gaan, zal het ook weer drukker worden in de trein. Bereid je daarom goed voor. Plan je reis, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop en geldig t/m 4 oktober 2022. De voucher is geldig voor een kop koffie (solo espresso, americano, cappuccino of thee) en een cannoli (zolang de voorraad strekt). Alle andere items op het menu zijn uitgesloten van deze aanbieding.

 • Geef bij je bestelling aan dat je met deze NS-voucher wil afrekenen.

 • De voucher is scanbaar op een mobiel apparaat of lever de voucher geprint in bij Doppio Espresso Breda. De voucher is geldig op de dag dat je reist.

 • De voucher is geldig voor 1 persoon. De voucher is alleen te gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • De voucher is niet bruikbaar in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kan de bestelling niet gewijzigd of geannuleerd worden.

 • Het treinkaartje en de voucher zijn niet inwisselbaar voor geld.

 • Het treinkaartje is geldig tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Het treinkaartje is geldig in alle treinen in Nederland, behalve in de Thalys, Nightjet en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International moet vooraf apart een toeslag worden betaald.

Praktische informatie

Adres
Doppio Espresso Breda
Grote Markt 18
4811 XR Breda
Website
Doppio Espresso
Openingstijden
Bezoek de website van Doppio Espresso voor actuele openingstijden.