Dagje Breda

Inbegrepen

 • Dagretour Daluren Breda

 • Koffie of thee + appeltaart

 • Te koop t/m 31 januari 2022 en geldig t/m 31 maart 2022

Parel van het zuiden: Breda

Een gezellige binnenstad vol schatten, zoals de gotische Onze-Lieve-Vrouwekerk, het Begijnhof, het Spanjaardsgat, het Oude Stadhuis en de Prinsenkade, herinnert aan het rijke verleden van Breda. Omringd door al dat moois geniet je nét even meer van het hedendaagse leuks dat Breda te bieden heeft. Mooie hippe boetieks op de Ginnekenweg en de Wilhelminastraat bijvoorbeeld, leuke eettentjes op het Van Coothplein en heerlijke terrassen op de Grote Markt. Die hoogtepunten en nog veel meer ontdek je op je gemak tijdens een dagje Breda. 

Toe aan een koffiepauze? Loop dan even langs bij Doppio Espresso op de Grote Markt. Met de voucher van deze aanbieding word je er verwend met een heerlijke koffie of thee met appeltaart.

Op zoek naar nog meer niet te missen adressen voor je stedentrip? Plan je dagje Breda op nsfavourites met de beste tips van echte locals.

Bestellen

vanaf

€ 23
Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Boek deze aanbieding

Wil je gebruikmaken van deze aanbieding? Selecteer het aantal tickets dat je wil hebben. Print of laad de voucher van de mooiste hippo. er voor Doppio Espresso op een echt een mobiel apparaat. Laad de treinkaartjes in de NS app op je telefoon. Afdrukken kan natuurlijk ook.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

In de zomerperiode dien je rekening te houden met extra werkzaamheden aan het spoor op diverse trajecten. Kijk voor informatie op werk aan het spoor en bekijk voor actueel reisadvies altijd de Reisplanner of NS-app voor vertrek.

Verantwoord reizen

Lees voor meer informatie over verantwoord reizen, het gebruik van een mondkapje, de regels in de trein en op het perron de algemene corona update van NS.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop t/m 31 januari 2022 en geldig t/m 31 maart 2022.

 • De voucher is geldig voor een kop koffie (solo espresso, americano, filterkoffie, cappuccino of thee) en een appeltaart (zolang de voorraad strekt). Alle andere items op het menu zijn uitgesloten van deze aanbieding. Geef bij je bestelling aan dat je met deze NS-voucher wil afrekenen!

 • Je kunt elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • De voucher is scanbaar op een mobiel apparaat of in te leveren bij Doppio Espresso Breda en is geldig op de dag dat je reist.

 • De voucher is geldig voor 1 persoon. Je kunt de voucher alleen gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Je kunt de voucher niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kun je de bestelling niet wijzigen of annuleren.

 • Je kunt de treinkaarten en de vouchers niet inwisselen voor geld.

 • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met Thalys en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

Praktische informatie

Adres
Doppio Espresso Breda
Grote Markt 18
4811 XR Breda
Website
Doppio Espresso
Openingstijden
Bezoek de website van Doppio Espresso voor actuele openingstijden.
Treinreis aanmelden

Krijg inzicht in de verwachte drukte in de trein door je treinreis vanaf één dag voor vertrek aan te melden via de Treinwijzer in je NS-account.