Inbegrepen

 • Dagretour Daluren Den Haag 2e klas

 • Koffie of thee + appeltaart

 • Geldig vanaf 15 mei t/m 31 augustus 2023, m.u.v. 26, 27 en 28 augustus

Altijd verrassend Den Haag

In Den Haag hoef je je geen moment te vervelen. Struin door de paleistuin van Paleis Noordeinde of wandel over het Lange Voorhout. Wat dacht je van Escher in Het Paleis? Of breng een bezoek aan Het Mauritshuis, waar de mooiste Nederlandse schilderijen uit de Gouden Eeuw hangen. Liever een middagje winkelen? Loop dan even de Prins Hendrikstraat in, een van de leukste straatjes van Den Haag. Bekijk hier alle tips voor Den Haag van NS Dagje Uit.

Maar wat je ook gaat doen, een kop heerlijke koffie of thee met appeltaart valt altijd in de smaak. Met de voucher van deze aanbieding kun je jezelf hiermee verwennnen bij Doppio Espresso of bij Barista Café Dagelijkse Groenmarkt. 

Bestellen

vanaf

€ 39
Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Boek deze aanbieding

Wil je gebruikmaken van deze aanbieding? Bij je bestelling ontvang je een voucher. Print of laad de voucher op een mobiel apparaat en toon deze bij Doppio Espresso of Barista Café in Den Haag. De treinkaartjes kun je in de NS-app laden op je mobiele telefoon of uitprinten.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Kijk voor informatie op werk aan het spoor en bekijk voor actueel reisadvies altijd de reisplanner in de NS-app voor vertrek.

Voorbereid op reis

Een goed voorbereide treinreis is fijn voor jezelf en je medereizigers. Plan je rit, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten. Tip: plan je reis in de NS-app, bekijk meteen de verwachte drukte, en stel in dat je meldingen wilt ontvangen over je geplande rit. Handig, want zo weet je door pushberichten meteen of je trein drukker dan verwacht is, van een ander perron vertrekt, vertraging heeft, of uitvalt.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop vanaf 11 mei en geldig vanaf 15 mei t/m 31 augustus 2023, m.u.v. 26, 27 en 28 augustus.

 • De voucher is geldig voor een kop koffie (kleine espresso, americano, cappuccino of thee) en een stuk appeltaart (zolang de voorraad strekt). Alle andere items op het menu zijn uitgesloten van deze aanbieding.

 • Geef bij je bestelling aan dat je met deze NS-voucher wil afrekenen.

 • De voucher is scanbaar op een mobiel apparaat of lever je in bij Doppio Espresso op de Frederik Hendriklaan (www.doppio-espresso.nl/Vestigingen/denhaag.html) óf Barista Café op de Dagelijkse Groenmarkt in Den Haag en is geldig op de dag dat je reist.

 • De voucher is geldig voor 1 persoon. Je kunt de voucher alleen gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • De voucher is niet bruikbaar in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kan de bestelling niet gewijzigd of geannuleerd worden.

 • Het treinkaartje en de voucher zijn niet inwisselbaar voor geld.

 • Het treinkaartje is geldig tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Het treinkaartje is geldig in alle treinen in Nederland, behalve in de Thalys, Nightjet en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International moet vooraf apart een toeslag worden betaald.

Praktische informatie

Adres
Barista Café Dagelijkse Groenmarkt
Dagelijkse Groenmarkt 32
2513 AL Den Haag
Website
Barista Café
Openingstijden
Bezoek de website van Barista Café voor actuele openingstijden.
Adres
Doppio Espresso Den Haag
Frederik Hendriklaan 137
2582 BZ Den Haag
Website
Doppio Espresso
Openingstijden
Bezoek de website van Doppio Espresso voor actuele openingstijden.