Dagje Den Haag

Tijdelijk niet beschikbaar

Inbegrepen

  • Dagretour Den Haag Centraal

  • Vers sinaasappelsap

  • Te koop t/m 31 mei, geldig t/m 30 juni 2020

Dit uitje is tijdelijk niet beschikbaar

Nu ons land te maken heeft met het coronavirus vinden wij het niet meer passend om mensen te stimuleren er een dagje op uit te gaan. Onze aanbiedingen zijn daarom tijdelijk niet verkrijgbaar in de Spoordeelwinkel. Wil jij op de hoogte gehouden worden wanneer onze aanbiedingen weer verkrijgbaar zijn? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb jij dit uitje al gekocht en kun je er misschien geen gebruik van maken? Bekijk dan de veelgestelde vragen rondom het coronavirus en onze aanbiedingen.

 

Dagje Den Haag!

Oh oh Den Haag, wat heb je veel te bieden. Struin door de paleistuin van Paleis Noordeinde of wandel over het Lange Voorhout. En wat dacht je van Escher in Het Paleis? Of Het Mauritshuis, waar de mooiste Nederlandse schilderijen uit de Gouden Eeuw hangen. Liever een middagje winkelen? Loop dan even de Prins Hendrikstraat in, een van de leukste straatjes van Den Haag. Even verderop is het Plein. Als je een terrasje wil pakken, zit je hier sowieso goed. Meer leuke Haagse adressen vind je op #nsfavourites.

Bestellen

voor

€ 20

Tijdelijk niet beschikbaar

Vitamientjes to go

Ben je klaar voor een dagje Den Haag? Pak onderweg wat vitamientjes en je kunt de hele middag vooruit! Haal met deze voucher een heerlijke versgeperste sinaasappelsap bij Saplab op de Denneweg, een prachtig stukje stad.

Ook gebruikmaken van deze aanbieding? Selecteer het aantal tickets dat je wil hebben, print de voucher voor Saplab uit en zet het treinkaartje op je telefoon met de NS-app. Printen kan natuurlijk ook.

Voorwaarden

  • Deze aanbieding is te koop t/m 31 mei en geldig t t/m 30 juni 2020, m.u.v. Koningsdag (27 april 2020).

  • De geprinte voucher lever je in bij Saplab en is geldig op de dag dat je reist.

  • De voucher is geldig voor 1 persoon. Je kunt de voucher alleen gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

  • Je kunt de voucher helaas niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kun je de bestelling niet wijzigen of annuleren.

  • Je kunt de treinkaarten en de entreevouchers niet inwisselen voor geld.

  • Je kunt elke dag reizen, van maandag tot en met vrijdag vanaf 9.00 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

  • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met Thalys en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

Praktische informatie

Adres
Saplab
Denneweg 8
2514 CG Den Haag
Website
www.saplab.nl
Hoe kom je er?

Vanaf Den Haag Centraal is het ongeveer 12 minuten lopen naar Saplab op de Denneweg.

Openingstijden
maandag t/m vrijdag
08.00 t/m 16.00 uur
zaterdag
10.00 t/m 17.00 uur
zondag
gesloten