Dagje Haarlem

Uitverkocht

Helaas! Deze aanbieding kan niet meer geboekt worden.

Heb je dit uitje al geboekt? Lees de omschrijving nog eens na.

Niets meer missen? Elke week de voordeligste uitjes in je mailbox.

Mail me de beste deals

Populaire uitjes

Bekijk alle uitjes

Inbegrepen

 • Dagretour Daluren Haarlem

 • Koffie of thee + appeltaart

 • Te koop t/m 31 oktober en geldig t/m 30 november 2021

Heerlijk Haarlem

Waar combineer je de leukste winkelstraten van het land met een museumbezoek of een zonsondergang aan het strand op dezelfde dag? Precies: in Haarlem!

Lopend door de binnenstad ontdek je leuke, onafhankelijke boetiekjes en gezellige restaurants achter historische gevels. Wie komt om te shoppen, kan hier zijn hart ophalen. Bijvoorbeeld in de Gouden Straatjes die rondom de Grote Houtstraat in het centrum liggen. En ook als je voor cultuur komt, word je op je wenken bediend. Een wandeling door de wijk Vijfhoek voelt als een reis terug in de tijd, en dan zijn er natuurlijk nog het Teijlers Museum en het Frans Hals Museum.

Voor een welverdiende koffiepauze loop je binnen bij Doppio Espresso op de Zijlstraat. Met de voucher van deze aanbieding krijg je er een heerlijke koffie of thee met appeltaart.

Nog meer inspiratie nodig voor je stedentrip naar Haarlem? Plan je dagje Haarlem op nsfavourites met de beste tips van Haarlemse locals.

Boek deze aanbieding

Wil je gebruikmaken van deze aanbieding? Selecteer het aantal tickets dat je wil hebben. Print of laad de voucher voor Doppio Espresso op een mobiel apparaat. Laad de treinkaartjes in de NS app op je telefoon. Afdrukken kan natuurlijk ook.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

In de zomerperiode dien je rekening te houden met extra werkzaamheden aan het spoor op diverse trajecten. Kijk voor informatie op werk aan het spoor en bekijk voor actueel reisadvies altijd de Reisplanner of NS-app voor vertrek.

Verantwoord reizen

Lees voor meer informatie over verantwoord reizen, het gebruik van een mondkapje, de regels in de trein en op het perron de algemene corona update van NS.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop t/m 31 oktober en geldig t/m 30 november 2021.

 • De voucher is geldig voor een kop koffie (solo espresso, americano, filterkoffie, cappuccino of thee) en een appeltaart (zolang de voorraad strekt). Alle andere items op het menu zijn uitgesloten van deze aanbieding. Geef bij je bestelling aan dat je met deze NS-voucher wil afrekenen!

 • Je kunt elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • De voucher is scanbaar op een mobiel apparaat of lever je in bij Doppio Espresso Haarlem en is geldig op de dag dat je reist.

 • De voucher is geldig voor 1 persoon. Je kunt de voucher alleen gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Je kunt de voucher niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kun je de bestelling niet wijzigen of annuleren.

 • Je kunt de treinkaarten en de vouchers niet inwisselen voor geld.

 • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met Thalys en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

Praktische informatie

Adres
Doppio Espresso Haarlem
Zijlstraat 78
2011 TR Haarlem
Website
Doppio Espresso
Openingstijden
Bezoek de website van Doppio Espresso voor actuele openingstijden.
Treinreis aanmelden

Krijg inzicht in de verwachte drukte in de trein door je treinreis vanaf één dag voor vertrek aan te melden via de Treinwijzer in je NS-account.