Dagje Leeuwarden

Tijdelijk niet beschikbaar

Inbegrepen

 • Dagretour Daluren Leeuwarden

 • Koffie of thee + appeltaart

 • Te koop en geldig t/m 28 februari 2021

Ga op ontdekkingstocht in Leeuwarden

Leeuwarden, het bruisende hart van Fryslân is een stad die barst van de historie. Statige pleinen, een schilderachtige stadsgracht en middeleeuwse herenhuizen, niet voor niets was Leeuwarden al eens culturele hoofdstad van Europa. Maar eigenlijk is er altijd wel genoeg te doen. Maak een fijne stadswandeling, dwaal door smalle steegjes of kijk eens rond in de guitige Grutterswinkel. Oranjekoek, oud-Hollands snoep en een rinkelende kassa nemen je even mee naar het Friesland van vroeger. Nog een niet te missen favoriet: de Kleine Kerkstraat barst van de leukste, Friese speciaalzaakjes.

Nog meer inspiratie nodig? Op nsfavourites vind je de leukste tips van echte locals.

Maar wat je ook gaat doen in het noorden, een koffiepauze is altijd een goed idee. Vergeet dus vooral niet Doppio Espresso te bezoeken voor een heerlijke koffie of thee met appeltaart.

Bestellen

vanaf

€ 23

Tijdelijk niet beschikbaar

Boek deze aanbieding

Wil je gebruikmaken van deze aanbieding? Selecteer het aantal tickets dat je wil hebben. Print of laad de voucher voor Doppio Espresso op een mobiel apparaat. In verband met de sluiting van de horeca is het op dit moment alleen mogelijk om je bestelling af te halen. Laad de treinkaartjes in de NS app op je telefoon. Afdrukken kan natuurlijk ook.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

In de zomerperiode dien je rekening te houden met extra werkzaamheden aan het spoor op diverse trajecten. Kijk voor informatie op werk aan het spoor en bekijk voor actueel reisadvies altijd de Reisplanner of NS-app voor vertrek.

Verantwoord reizen

Lees voor meer informatie over verantwoord reizen, het gebruik van een mondkapje, de regels in de trein en op het perron de algemene corona update van NS.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop en geldig t/m 28 februari 2021. De voucher is geldig voor een kop koffie (solo espresso, americano, filterkoffie, cappuccino of thee) en een appeltaart (zolang de voorraad strekt). Alle andere items op het menu zijn uitgesloten van deze aanbieding.

 • Geef bij je bestelling aan dat je met deze NS-voucher wil afrekenen!

 • Je kunt elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • De voucher is scanbaar op een mobiel apparaat of lever je in bij Doppio Espresso Leeuwarden en is geldig op de dag dat je reist.

 • De voucher is geldig voor 1 persoon. Je kunt de voucher alleen gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Je kunt de voucher niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kun je de bestelling niet wijzigen of annuleren.

 • Je kunt de treinkaarten en de vouchers niet inwisselen voor geld.

 • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met Thalys en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

Praktische informatie

Adres
Doppio Espresso Leeuwarden
Wilhelminaplein 54
8911 BS Leeuwarden
Website
Doppio Espresso
Openingstijden
Bezoek de website van Doppio Espresso voor actuele openingstijden.
Treinreis aanmelden

Krijg inzicht in de verwachte drukte in de trein door je treinreis vanaf één dag voor vertrek aan te melden via de Treinwijzer in je NS-account.