Dagje Leiden

Inbegrepen

 • Dagretour Leiden (1e klas)

 • Broodje of wrap + drankje

 • Te koop en geldig t/m 30 juni 2022.

Leiden vermaakt en verrast

Leiden heeft van alles te bieden voor een dagje uit. Van de oudste hortus botanicus van Nederland tot een piepjong stadspark, en van zonovergoten kadeterrassen tot smalle straatjes gevuld met toffe winkelconcepten. Ontdek deze stad op je gemak tijdens een dagje uit, want met de trein ben je zo in het centrum van deze leuke stad.

Lunchen bij La Place

Ben je toe aan een korte pauze? Loop dan even langs bij La Place Express op het stationsplein van Leiden. Dit is dé plek voor een versgemaakt sapje, kopje koffie of broodje. Ga bijvoorbeeld voor een focaccia tonijnsalade of een baguette met de bekende kruidenroomkaas onder het genot van een drankje naar keuze. Je kunt kiezen uit alle warme dranken zoals een cappuccino, special latte, thee, of voor een vers sapje of smoothie.

Zoek je nog inspiratie voor je stedentrip? Plan je dagje Leiden op nsfavourites met de beste tips van echte locals.

Bestellen

p.p.

€ 47

1e klas

Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Kijk voor informatie over werkzaamheden op werk aan het spoor en bekijk voor actueel reisadvies altijd de Reisplanner of NS-app voor vertrek.

Verantwoord reizen

Wanneer er weer meer mensen op pad gaan, zal het ook weer drukker worden in de trein. Bereid je daarom goed voor. Plan je reis, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop en geldig t/m 30 juni 2022.

 • De voucher is geldig voor een broodje of wrap naar keuze en een warme drank, sapje of smoothie. Alle andere items op het menu zijn uitgesloten van deze aanbieding. 

  Per vestiging kan het aanbod en de voorraad verschillen waardoor sommige producten niet altijd in elke vestiging beschikbaar zijn.

 • De voucher is geldig voor 1 persoon. Je kunt de voucher alleen gebruiken in combinatie met het 1e klas treinkaartje van deze aanbieding.

 • Je kunt de voucher niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kun je de bestelling niet wijzigen of annuleren.

 • Je kunt de treinkaarten en de vouchers niet inwisselen voor geld.

 • Je kunt elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met Thalys, Nightjet en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

Praktische informatie

Adres
La Place Express Leiden
Stationsplein 3E
2312 AJ Leiden
Website
La Place
Openingstijden
Bezoek de website van La Place voor actuele openingstijden.