Dagje Maastricht

Tijdelijk niet beschikbaar

Inbegrepen

 • Dagretour Maastricht

 • Koffie/thee met gebak

 • Te koop t/m 31 mei, geldig t/m 30 juni 2020

Dit uitje is tijdelijk niet beschikbaar

Nu ons land te maken heeft met het coronavirus vinden wij het niet meer passend om mensen te stimuleren er een dagje op uit te gaan. Onze aanbiedingen zijn daarom tijdelijk niet verkrijgbaar in de Spoordeelwinkel. Wil jij op de hoogte gehouden worden wanneer onze aanbiedingen weer verkrijgbaar zijn? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb jij dit uitje al gekocht en kun je er misschien geen gebruik van maken? Bekijk dan de veelgestelde vragen rondom het coronavirus en onze aanbiedingen.

 

Wat te doen in Maastricht?

In het verre zuiden is de zon net iets warmer en smaakt het eten en drinken net iets lekkerder. Ontdek Maastricht met zijn smalle straatjes en sfeervolle pleinen. Voor de leukste winkels ga je naar de Rechtstraat. Liever iets cultureels? Stap dan eens binnen bij het Bonnefanten. Na je bezoek strijk je neer bij museumcafé Ipanema voor een kop koffie of thee met een écht Limburgs stukje vlaai! Meer tips voor je dagje Maastricht? Kijk snel op #nsfavourites!

Bestellen

voor

€ 22

Tijdelijk niet beschikbaar

Koffiestop bij Ipanema

Het bekende museum Bonnefanten in Maastricht is zeker de moeite waard! En nu al helemaal, want bij deze aanbieding zit korting op je entree én een kop koffie of thee met een heerlijk stukje vlaai van Bakkerij Hermans naar keuze in museumcafé Ipanema inbegrepen. Ook kun je, op vertoon van de voucher voor Ipanema, met korting een kijkje nemen bij het Bonnefanten.

Boek deze aanbieding

Ook met korting naar Maastricht? Selecteer het aantal tickets dat je wil hebben en print de voucher en het treinkaartje uit. Of laad het treinkaartje op je telefoon in de NS-app.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop t/m 31 mei en geldig t/m 30 juni 2020, m.u.v. Koningsdag (27 april 2020).

 • De geprinte voucher lever je in bij Museumcafe Ipanema (bij het Bonnefanten) en is geldig op de dag dat je reist. Let op: digitale vouchers worden niet geaccepteerd. 

 • Op vertoon van deze voucher kunt u gebruik maken van de speciale toegangsprijs van 10 euro voor het Bonnefantenmuseum.

 • De voucher is geldig voor 1 persoon en alleen te gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • De voucher is niet geldig in combinatie met andere acties en aanbiedingen.

 • Je kunt de treinkaarten en vouchers niet inwisselen voor geld.

 • Je kunt elke dag reizen, van maandag tot en met vrijdag vanaf 9.00 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met Thalys en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

Praktische informatie

Adres
Museumcafé Ipanema
Avenue Ceramique 250
6221 KX Maastricht
Website
Museumcafé Ipanema
Hoe kom je er?

Museumcafé Ipanema ligt op 10 minuten lopen van treinstation Maastricht Centraal. Er komen ook een aantal buslijnen langs het Bonnefanten. Stap uit bij bushalte Bonnefantenmuseum.

Openingstijden
Maandag
gesloten
Dinsdag t/m zondag
10.30 t/m 17.30 uur