Dagje Maastricht

Tijdelijk niet beschikbaar

Inbegrepen

 • Dagretour naar Maastricht

 • Belegd broodje + Vers sap

 • Te koop t/m 31 augustus en geldig t/m 30 september 2021

Ontdek Maastricht

Maastricht, mooie stad aan de Maas! Ga op ontdekkingstocht door de smalle straatjes en flaneer over de lommerrijke pleinen. Voor de leukste winkels in deze eeuwenoude stad ga je naar de Rechtstraat. Liever iets cultureels? Stap dan binnen bij Marres, huis voor Hedendaagse Cultuur. Hier vind je niet alleen een mooie collectie, je kunt er ook even heerlijk relaxen in de binnentuin. Meer tips voor je dagje Maastricht? Kijk eens op nsfavourites.

Bestellen

vanaf

€ 23

Tijdelijk niet beschikbaar

Boek deze aanbieding

Wil je gebruikmaken van deze aanbieding? Selecteer het aantal tickets dat je wil hebben. Print of laad de voucher voor Bakker Bart op een mobiel apparaat. Laad de treinkaartjes in de NS app op je telefoon. Afdrukken kan natuurlijk ook.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

In de zomerperiode dien je rekening te houden met extra werkzaamheden aan het spoor op diverse trajecten. Kijk voor informatie op werk aan het spoor en bekijk voor actueel reisadvies altijd de Reisplanner of NS-app voor vertrek.

Verantwoord reizen

Lees voor meer informatie over verantwoord reizen, het gebruik van een mondkapje, de regels in de trein en op het perron de algemene corona update van NS.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop 31 augustus en geldig t/m 30 september 2021.

 • De geprinte voucher lever je in bij Bakker Bart en is geldig op de dag dat je reist.

 • Je kunt elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • De voucher is scanbaar op een mobiel apparaat of in te leveren bij Bakker Bart Maastricht en is geldig op de dag dat je reist.

 • De voucher is geldig voor 1 persoon. Je kunt de voucher alleen gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Je kunt de voucher niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kun je de bestelling niet wijzigen of annuleren. 

 • Je kunt de treinkaarten en de vouchers niet inwisselen voor geld.

 • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met Thalys en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

Praktische informatie

Adres
Bakker Bart Maastricht
Maastrichter Brugstraat 29
6211 ES Maastricht
Website
Bakker Bart
Hoe kom je er?
Openingstijden
Maandag t/m zaterdag:
9.00 - 17.00 uur
Zondag:
12.00 - 17.00 uur
Treinreis aanmelden

Krijg inzicht in de verwachte drukte in de trein door je treinreis vanaf één dag voor vertrek aan te melden via de Treinwijzer in je NS-account.