Dagje Middelburg

Uitverkocht

Helaas! Deze aanbieding kan niet meer geboekt worden.

Heb je dit uitje al geboekt? Lees de omschrijving nog eens na.

Niets meer missen? Elke week de voordeligste uitjes in je mailbox.

Mail me de beste deals

Populaire uitjes

Bekijk alle uitjes

Inbegrepen

  • Dagretour naar Middelburg

  • Belegd Bartje + Vers sap of smoothie (250 ml)

  • Te koop t/m 2 januari 2022 en geldig t/m 2 januari 2022

Zeeuwse avonturen in Middelburg

Gezellige straatjes en smalle steegjes, unieke winkeltjes, monumentale gebouwen en natuurlijk veel visrestaurants. In de Zeeuwse hoofdstad vind je de perfecte combinatie van sfeer, cultuur en vermaak. Dwaal langs historische hoogtepunten en geniet van een zonnig terras in deze bruisende stad – het lijkt wel vakantie!

Op de Lange Delft, de prominentste winkelstraat van Middelburg, vind je Bakker Bart. Met de voucher van deze aanbieding word je er vervend met een heerlijk belegd Bartje en sap of smoothie (250 ml) naar keuze. Eet smakelijk!

Nog meer inspiratie nodig? Op nsfavourites vind je de leukste tips van echte locals.

Boek deze aanbieding

Wil je gebruikmaken van deze aanbieding? Selecteer het aantal tickets dat je wil hebben. Print de voucher voor Bakker Bart en laad de treinkaartjes in de NS app op je telefoon. Afdrukken kan natuurlijk ook.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

In de zomerperiode dien je rekening te houden met extra werkzaamheden aan het spoor op diverse trajecten. Kijk voor informatie op werk aan het spoor en bekijk voor actueel reisadvies altijd de Reisplanner of NS-app voor vertrek.

Verantwoord reizen

Lees voor meer informatie over verantwoord reizen, het gebruik van een mondkapje, de regels in de trein en op het perron de algemene corona update van NS.

Voorwaarden

  • Deze aanbieding is te koop t/m 2 januari 2022 en geldig t/m 2 januari 2022.

  • Je kunt elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

  • De geprinte voucher lever je in bij Bakker Bart en is geldig op de dag dat je reist.

  • De voucher is geldig voor 1 persoon. Je kunt de voucher alleen gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

  • Je kunt de voucher niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kun je de bestelling niet wijzigen of annuleren. 

  • Je kunt de treinkaarten en de vouchers niet inwisselen voor geld.

  • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met Thalys en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

Praktische informatie

Adres
Bakker Bart Middelburg
Lange Delft 8
4331 AN Middelburg
Website
Bakker Bart
Hoe kom je er?
Openingstijden
Bezoek de website van Bakker Bart voor actuele openingstijden.
Treinreis aanmelden

Krijg inzicht in de verwachte drukte in de trein door je treinreis vanaf één dag voor vertrek aan te melden via de Treinwijzer in je NS-account.