Dagje Amsterdam

Tijdelijk niet beschikbaar

Inbegrepen

 • Dagretour Amsterdam Centraal

 • Broodje croquet, warm vlees of bal + drankje

 • Te koop t/m 31 mei, geldig t/m 30 juni 2020

Dit uitje is tijdelijk niet beschikbaar

Nu ons land te maken heeft met het coronavirus vinden wij het niet meer passend om mensen te stimuleren er een dagje op uit te gaan. Onze aanbiedingen zijn daarom tijdelijk niet verkrijgbaar in de Spoordeelwinkel. Wil jij op de hoogte gehouden worden wanneer onze aanbiedingen weer verkrijgbaar zijn? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb jij dit uitje al gekocht en kun je er misschien geen gebruik van maken? Bekijk dan de veelgestelde vragen rondom het coronavirus en onze aanbiedingen.

 

Wat te doen in Amsterdam

Zin in een dagje Amsterdam? Stap uit de trein en je staat met al één voet in het centrum. Maak een rondje langs de iconische grachten, of stap binnen bij een van de vele winkels en musea. Ook buiten het centrum is veel te doen: in Amsterdam-Oost vind je de wereldse Dappermarkt en in West wandel je over het industriële Westergasterrein. In Noord neem je plaats bij eigenzinnige cafeetjes en in Zuid bezoek je – als je van grappen houdt – Toomler, waar iedere avond cabaretiers het podium op klimmen. Meer inspiratie nodig? Voor de leukse tips van locals kijk je op #nsfavourites!

Bestellen

voor

€ 23

Tijdelijk niet beschikbaar

Typische Amsterdamse lunch

Blijf in Amsterdamse sferen en strijk neer bij Eetsalon Van Dobben voor een stadse lunch. Boek deze aanbieding en ontvang in de eetsalon een broodje 'cultuur'! Je hebt keuze uit het beroemde broodje Van Dobben croquet, broodje warm vlees (met satésaus) of een versierde bal. Uiteraard met een drankje naar keuze.

Op naar Amsterdam!

Wil je gebruikmaken van deze aanbieding? Selecteer het aantal tickets dat je wil hebben. Neem de voucher voor Van Dobben geprint mee en laad je treinkaartje op je mobiel in de NS-app. Afdrukken kan natuurlijk ook.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop t/m 31 mei en geldig t/m 30 juni 2020, m.u.v. Koningsdag (27 april 2020) en tijdens de Dutch Grand Prix (1, 2 en 3 mei 2020).

 • Je hebt keuze uit een broodje kroket, warm vlees of versierde bal en een drankje (inclusief warme dranken).

 • De geprinte voucher lever je in bij Eetsalon Van Dobben en is geldig op de dag dat je reist.

 • De voucher is geldig voor 1 persoon. Je kunt de voucher alleen gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Je kunt de voucher niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kun je de bestelling niet wijzigen of annuleren.

 • Je kunt de treinkaarten en de vouchers niet inwisselen voor geld.

 • Je kunt elke dag reizen, van maandag tot en met vrijdag vanaf 9.00 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Je kunt met de treinkaartjes reizen met alle treinvervoerders in Nederland, behalve met Thalys en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

Praktische informatie

Adres
Eetsalon Van Dobben
Korte Reguliersdwarsstraat 5-7-9
1017 BH Amsterdam
Website
www.eetsalonvandobben.nl
Openingstijden
Maandag t/m woensdag
10.00 t/m 21.00 uur
Donderdag
10.00 t/m 01.00 uur
Vrijdag en zaterdag
10.00 t/m 02.00 uur
Zondag
10.30 t/m 20.00 uur