Dagje Zwolle

Nieuw!

Inbegrepen

 • Dagretour Daluren Zwolle

 • Warme drank met cheesecake of killer brownie

 • Te koop en geldig t/m 3 januari 2021

Hip en historisch Zwolle

Wie Zwolle van bovenaf bekijkt, ziet de eeuwenoude stadsgracht als een ster om het historische centrum liggen. Erbinnen liggen talloze pareltjes te wachten om ontdekt te worden – van meesterlijke musea, zoals De Fundatie, tot iconische restaurants zoals De Librije. Kom je om te winkelen, dan word je evenmin teleurgesteld. Rondom de Diezerstraat ligt een gezellig winkelgebied met grotere ketens en unieke boetiekjes. Zelfs de lokale boekwinkel (Waanders in de Broeren) is bijzonder.

Neem dus vooral de tijd voor je bezoek aan Zwolle en vergeet niet om even de benen te strekken tijdens een welverdiende koffiepauze. Bij Chocolate Company op de Oude Vismarkt kun je met de voucher van deze aanbieding een warme drank en cheesecake of killer brownie afhalen.

Nog meer inspiratie opdoen voor je stedentrip naar Zwolle? De leukste tips van locals vind je op nsfavourites.

Bestellen

vanaf

€ 23
Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Boek deze aanbieding

Wil je gebruikmaken van deze aanbieding? Selecteer het aantal tickets dat je wil hebben. Print of laad de voucher voor Chocolate Company op een mobiel apparaat. In verband met de sluiting van de horeca is het op dit moment alleen mogelijk om je bestelling bij Chocolate Company af te halen. Laad de treinkaartjes in de NS app op je telefoon. Afdrukken kan natuurlijk ook.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

In de zomerperiode dien je rekening te houden met extra werkzaamheden aan het spoor op diverse trajecten. Kijk voor informatie op werk aan het spoor en bekijk voor actueel reisadvies altijd de Reisplanner of NS-app voor vertrek.

Verantwoord reizen

Lees voor meer informatie over verantwoord reizen, het gebruik van een mondkapje, de regels in de trein en op het perron de algemene corona update van NS.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop en geldig t/m 3 januari 2021. 

 • De voucher is geldig voor een warme drank en een cheesecake of killer brownie (zolang de voorraad strekt). Alle andere items op het menu zijn uitgesloten van deze aanbieding.

 • Geef bij je bestelling aan dat je met deze NS-voucher wil afrekenen!

 • Je kunt elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • De voucher is scanbaar met een mobiel apparaat of in te leveren bij Chocolate Company Zwolle en is geldig op de dag dat je reist.

 • De voucher is geldig voor 1 persoon. Je kunt de voucher alleen gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Je kunt de voucher niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kun je de bestelling niet wijzigen of annuleren.

 • Je kunt de treinkaarten en de vouchers niet inwisselen voor geld.

 • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met Thalys en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

Praktische informatie

Adres
Chocolate Company Café
Oude Vismarkt 42
8011 TB Zwolle
Website
Chocolate Company
Openingstijden
Bezoek de website van Chocolate Company voor actuele openingstijden.
Treinreis aanmelden

Krijg inzicht in de verwachte drukte in de trein door je treinreis vanaf één dag voor vertrek aan te melden via de Treinwijzer in je NS-account.