Dolfinarium Harderwijk

Uitverkocht

Helaas! Deze aanbieding kan niet meer geboekt worden.

Heb je dit uitje al geboekt? Lees de omschrijving nog eens na.

Niets meer missen? Elke week de voordeligste uitjes in je mailbox.

Mail me de beste deals

Populaire uitjes

Bekijk alle uitjes

Inbegrepen

 • Dagretour Daluren naar Harderwijk + Bus

 • Entree Dolfinarium

 • Te koop t/m 30 september, geldig t/m 31 oktober 2021

Een spetterend dagje uit

Spring in de onderwaterwereld van het Dolfinarium en sta oog in oog met enorme walrussen, brullende zeeleeuwen, bruinvissen en natuurlijk dolfijnen! Met acht educatieve voorstellingen, waaronder de nieuwe indrukwekkende dolfijnenvoorstelling Oceania, leer je meer over de natuur en de schoonheid van de oceaan. Na een dag vol avontuur zijn er genoeg mogelijkheden om stoom af te blazen: roetsj samen van de vele glijbanen in een van de vier speeltuinen of laat de kinderen lekker ravotten in de waterattractie Waterpret. 

Veilig Samen Uit in Dolfinarium Harderwijk

In het park zijn maatregelen genomen volgens het protocol ‘Veilig Samen Uit’. Getraind personeel is aanwezig om wanneer nodig uitleg te geven. Ook zijn er extra hygiënemaatregelen getroffen. Contactpunten worden bijvoorbeeld vaker schoongemaakt en er zijn centrale desinfectiepunten aanwezig. Bezoekers wordt gevraagd met pin te betalen. Bekijk alle maatregelen op de website van het Dolfinarium. In verband met de coronamaatregelen kunnen sommige (binnen)attracties gesloten zijn.

Boek deze aanbieding en reserveer je bezoekdag

Wil je gebruikmaken van deze aanbieding? Houd er rekening mee dat je na aankoop eerst de gewenste bezoekdag moet reserveren op de website van Dolfinarium Harderwijk, voordat je de reisdag voor je treinkaartje selecteert. Zonder reservering is het entreeticket nog niet geldig. Hieronder lees je hoe je de aanbieding boekt en de bezoekdag reserveert.

 1. Selecteer het aantal tickets dat je wilt hebben en reken deze af. Download de voucher voor het entreeticket, maar verzilver de treinkaartjes nog niet direct.
 2. Bekijk of er op jouw reistraject  werkzaamheden aan het spoor zijn op de gewenste bezoekdatum.
 3. Reserveer je dag van bezoek op de website van het Dolfinarium door de numerieke barcode(s) van het entreeticket in te vullen en de gewenste bezoekdag en tijdslot te reserveren. Het is niet mogelijk om telefonisch te reserveren. Houd er bij het reserveren rekening mee dat je treinkaartje geldig is in de daluren.
 4. Na reservering ontvang je een reserveringsbevestiging, neem deze samen met je oorspronkelijke entreetickets mee tijdens je bezoek. 
 5. Verzilver je gekochte treinkaartjes op de selfservicepagina en kies de datum waarop jij je bezoek gereserveerd hebt.
 6. Laad je treinkaartjes in de app of op je mobiel en neem je bustickets uitgeprint mee.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Verantwoord reizen

Lees voor meer informatie over verantwoord reizen, het gebruik van een mondkapje, de regels in de trein en op het perron de algemene corona update van NS.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop t/m 30 september en geldig t/m 31 oktober 2021.

 • Na aankoop moet je je gewenste bezoekdag reserveren op de website van het Dolfinarium met de barcode op het entreeticket dat je van Spoordeelwinkel ontvangt. Je ontvangt vervolgens een reserveringsbevestiging. Neem deze mee, samen met je entreeticket. 

 • Het entreeticket en de reserveringsbevestiging toon je bij de ingang van het Dolfinarium. Deze zijn geldig op de dag dat je reist. Let op: print het kaartje voor de bus uit!

 • Je kunt het entreeticket niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen.

 • Je kunt de trein- en buskaarten en het entreeticket niet inwisselen voor geld.

 • Je kunt elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met Thalys en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

Praktische informatie

Adres
Dolfinarium
Zuiderzeeboulevard 22
3841 WB Harderwijk
Website
Dolfinarium
Hoe kom je er?

Vanaf station Harderwijk rijdt de bus van Keolis in ongeveer 5 minuten naar het Dolfinarium.

Openingstijden
Dagelijks
10.00 - 17.00 uur