Groep dolfijnen springt boven water

Dolfinarium

Inbegrepen

 • Dagretour Daluren naar Harderwijk + Bus

 • Entree Dolfinarium

 • Te koop en geldig van 15 april t/m 30 september 2023 m.u.v. Koningsdag.

Duik in de onderwaterwereld van het Dolfinarium

Op vakantie om zeezoogdieren te bewonderen? Daarvoor hoef je niet op reis, want voor een indrukwekkende ontmoeting met dolfijnen ga je naar het Dolfinarium in Harderwijk! Dompel jezelf onder in de onderwaterwereld en sta oog in oog met walrussen, zeeleeuwen, bruinvissen en nog veel meer. Met acht educatieve voorstellingen leer jij meer over de natuur en de schoonheid van de oceaan. Bijvoorbeeld in 'het Zeeleeuwen College’, de nieuwe, interactieve voorstelling met Californische zeeleeuwen. Of geniet van de indrukwekkende dolfijnenvoorstelling Oceanica.

Na een dag vol avontuur zijn er genoeg mogelijkheden om stoom af te blazen. Roetsj samen van de vele glijbanen in één van onze vier speeltuinen. Bij mooi weer kunnen de kids zelf ravotten in de waterattractie Waterpret.

Dolfinarium. Ontdek. Beleef. Verdiep!

Bestellen

vanaf

€ 46
Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Boek deze aanbieding en reserveer je bezoekdag

1. Selecteer het aantal tickets dat je wilt hebben en reken deze af. Verzilver deze nog niet direct.
2. Bekijk of er werkzaamheden aan het spoor zijn op de gewenste bezoekdatum op jouw reistraject.
3. Je bezoek aan het Dolfinarium moet je apart reserveren. Ga hiervoor naar www.dolfinarium.nl/tickets, kies voor ‘Ik heb al een entreebewijs' en volg de stappen.
4. Verzilver je gekochte tickets op de selfservicepagina van NS en kies de datum waarop jij je bezoek gereserveerd hebt.
5. Laad je treinkaartjes in de NS-app. Uitprinten mag natuurlijk ook.
6. Toon je entreeticket op je telefoon of op papier bij de entree van het Dolfinarium. 
Let op: je treinkaartje is geen entreebewijs voor het Dolfinarium.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Verantwoord reizen

Nu er weer meer mensen op pad gaan, zal het ook weer drukker worden in de trein. Bereid je daarom goed voor. Plan je reis, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop en geldig van 15 april t/m 30 september 2023 m.u.v. Koningsdag.

 • Let op: dit uitje moet je reserveren. 

 • Het entreeticket laat je scannen bij het Dolfinarium en is geldig op de dag dat je reist.

 • Het entreeticket is geldig voor 1 persoon en alleen te gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Het entreeticket is niet te gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen.

 • Treinkaarten en vouchers zijn niet inwisselbaar voor geld.

 • Het treinkaartje is geldig tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Het treinkaartje is geldig in alle treinen in Nederland, behalve in de Thalys, Nightjet en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International moet vooraf apart een toeslag worden betaald.

Praktische informatie

Adres
Dolfinarium
Zuiderzeeboulevard 22
3841WB Harderwijk
Nederland
Website
Dolfinarium
Hoe kom je er?

Vanaf station Harderwijk gaan er verschillende bussen naar bushalte Boulevard (Dolfinarium). Vanaf de bushalte is het og geen tien minuutjes lopen naar het park.

Openingstijden
Maandag t/m zondag
10:00 - 17:00 uur.