Winter Efteling

Tijdelijk niet beschikbaar

Inbegrepen

 • Dagretour Den Bosch of Tilburg + Bus

 • Entree Efteling

 • Te koop en geldig t/m 31 januari 2022

Winterwereld vol Wonderen

In de Winter Efteling is het warm en gezellig! Neem lekker een chocomel op de Warme Winter Weide en geniet van de sfeer en het vrolijke entertainment. Uiteraard mag je ook in de winter het Sprookjesbos niet missen én haal je een frisse neus tijdens een rit in de Python. Vervolgens loop je onder duizenden lichtjes naar het Paleis der Fantasie, Symbolica, waan je jezelf in de Fata Morgana in een duizend-en-één-nacht-sfeer en droom je heerlijk weg in Droomvlucht – lekker warm en overdekt. Een koude winter? Welnee, vooral een heel knusse en gezellige voor jong en oud!

Bestellen

vanaf

€ 49

Tijdelijk niet beschikbaar

kinderen € 30

Veilig Samen Uit in de Efteling

In het park zijn maatregelen genomen volgens het protocol ‘Veilig Samen Uit’. Getraind personeel is aanwezig om wanneer nodig uitleg te geven. Ook zijn er extra hygiënemaatregelen getroffen. Contactpunten worden bijvoorbeeld vaker schoongemaakt en ook zijn er centrale desinfectiepunten aanwezig. Kijk voor alle maatregelen op de website van de Efteling.

Boek deze aanbieding en reserveer je bezoekdag

 1. Selecteer het aantal tickets dat je wilt hebben en reken deze af. Verzilver deze nog niet direct.
 2. Bekijk of er op jouw reistraject werkzaamheden aan het spoor zijn op de gewenste bezoekdatum.
 3. Ga naar reserveer je bezoek en kies voor 'ik heb al entreetickets' om je bezoekdag en tijdslot te reserveren met je e-mailadres. Het is niet mogelijk om telefonisch te reserveren. Houd er bij het reserveren van het gewenste tijdslot rekening mee dat je treinticket geldig is in de daluren.
 4. Na reservering ontvang je een reserveringsbewijs. Neem dit bewijs mee, samen met je entreeticket.
 5. Verzilver je gekochte tickets op de selfservicepagina en kies de datum waarop jij je bezoek gereserveerd hebt.
 6. Neem je bus- en treinkaartjes uitgeprint mee. Het treinkaartje kun je ook vanaf je mobiel tonen.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Verantwoord reizen

Lees voor meer informatie over verantwoord reizen, het gebruik van een mondkapje, de regels in de trein en op het perron de algemene corona update van NS.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop en geldig t/m 31 januari 2022.

 • Na aankoop reserveer je de gewenste bezoekdag en het tijdslot op www.efteling.com/nl/park/reserveer-bezoek/al-tickets. Je ontvangt vervolgens een reserveringsbewijs. Neem dit mee, samen met je entreeticket.

 • Je kunt elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Het entreeticket laat je scannen bij de Efteling, geprint of vanaf je mobiel, en is geldig op de dag dat je reist.

 • Je kunt het entreeticket niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kun je de bestelling niet wijzigen of annuleren.

 • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met Thalys en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

 • Het entreeticket is geldig voor 1 persoon. Je kunt het entreeticket alleen gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Je kunt de treinkaarten en het entreeticket niet inwisselen voor geld of voor een ticket in een ander seizoen.

Praktische informatie

Adres
Efteling
Europalaan 1
5171 KW Kaatsheuvel
Website
www.efteling.com
Openingstijden
Kijk voor de de actuele openingstijden op de website van de Efteling.
Bereikbaarheid

Vanaf Station Den Bosch (lijn 800, 300, 301, 136) en Tilburg (lijn 801, 300, 301, 136) rijden 6 keer per uur bussen naar de Efteling. Bekijk de actuele vertrektijden in de NS-app of op arriva.nl/efteling.

Treinreis aanmelden

Krijg inzicht in de verwachte drukte in de trein door je treinreis vanaf één dag voor vertrek aan te melden via de Treinwijzer in je NS-account.