Escape Tour Alkmaar

Inbegrepen

 • Dagretour Alkmaar

 • Escape Tour Alkmaar vanaf 2 personen

 • Te koop en geldig t/m 30 september 2022

Vind de geheime uitgang van Alkmaar!

Een Escape Tour is een unieke manier om samen met vrienden of familie Alkmaar te ontdekken. Aan de hand van een app dwaal je door de stad om diverse vragen te beantwoorden en leuke opdrachten uit te voeren. Doe je het goed? Dan krijg je nieuwe aanwijzingen die je leiden naar de geheime uitgang van de stad.

Een Escape Tour is al te spelen vanaf 2 personen en je kan in teams van 2-4 personen ook tegen elkaar strijden! Het doel is om de uitgang binnen 2 uur te vinden, lukt dat niet? Dan heb je het niet gehaald, maar heb je nog wel de mogelijkheid om de game af te maken. Alle instructies krijg je via de mail en de app.

Bestellen

Vanaf

€ 38

Vanaf 2 personen

Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Boek deze aanbieding en reserveer jouw Escape Tour

 1. Selecteer het aantal personen waarmee je de Escape Tour gaat spelen. Je ontvangt van ons een voucher met code.
 2. Met de ontvangen code maak je een reservering bij Escape Tours om alle instructies en inloggegevens via mail te ontvangen.
 3. Ga naar 'Zoek jouw stad' op de website van Escape Tours om jouw stad te selecteren en selecteer het aantal teams.
 4. Klik op ‘controleer je gegevens’. Vul je vouchercode in bij 'Kortingscode invullen' en klik op 'Bevestig en naar betalen' (het totaalbedrag komt op € 0,- te staan). Rond de reservering af, je ontvangt een mail met instructies.
 5. Bekijk of er werkzaamheden aan het spoor zijn op de gewenste bezoekdatum op jouw reistraject. Houd er rekening mee dat de treinkaartjes geldig zijn in de daluren.
 6. Verzilver je gekochte tickets op de selfservicepagina en kies de datum waarop jij gereserveerd hebt.
 7. Neem de treinkaartjes uitgeprint mee. Of laad de treinkaartjes in de NS-app.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Kijk voor informatie over werkzaamheden op werk aan het spoor en bekijk voor actueel reisadvies altijd de reisplanner in de NS-app voor vertrek.

Verantwoord reizen

Wanneer er weer meer mensen op pad gaan, zal het ook weer drukker worden in de trein. Bereid je daarom goed voor. Plan je reis, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop en geldig t/m 30 september 2022.

 • De Escape Tour is te boeken vanaf twee personen. Ga je met vijf personen? Koop dan de Escape Tour voor twee personen en koop daarna de Escape Tour voor drie personen.De Escape Tour is alleen te gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Je kunt de Escape Tour niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kun je de bestelling niet wijzigen of annuleren.

 • Je kunt de treinkaarten en de Escape Tour niet inwisselen voor geld.

 • Je kunt elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met Thalys, Nightjet en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

Praktische informatie

Adres
startlocatie De Voordam
Website
www.escapetours.com
Hoe kom je er?

10 minuten lopen vanaf station Alkmaar.

Openingstijden
Een Escape Tour kan gespeeld worden wanneer je wil.