Dagje uit + lunch La Place

Tijdelijk niet beschikbaar

Inbegrepen

 • Dagretour of 2x enkele reis daluren naar station naar keuze

 • Sandwich en sapje bij La Place

 • Te koop t/m 31 mei, geldig t/m 30 juni 2020

Dit uitje is tijdelijk niet beschikbaar

Nu ons land te maken heeft met het coronavirus vinden wij het niet meer passend om mensen te stimuleren er een dagje op uit te gaan. Onze aanbiedingen zijn daarom tijdelijk niet verkrijgbaar in de Spoordeelwinkel. Wil jij op de hoogte gehouden worden wanneer onze aanbiedingen weer verkrijgbaar zijn? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb jij dit uitje al gekocht en kun je er misschien geen gebruik van maken? Bekijk dan de veelgestelde vragen rondom het coronavirus en onze aanbiedingen.

 

Nu nog meer keuzevrijheid

Bij deze aanbieding kies je vanaf nu zelf hoe je met de trein reist. Wil je op dezelfde dag heen en terug? Ga dan voor het Dagretour, geldig tijdens daluren. Kies voor 2 keer een enkele reis als je op twee verschillende dagen wil reizen. Bijvoorbeeld op vrijdag heen en zondag terug.

Waar ga jij naartoe?

Reis met dit treinkaartje met korting naar een station van jouw keuze in Nederland, en weer terug. Lekker winkelen en terrasjes pakken in de stad, wandelen in het bos of aan het strand, of naar een museum? Op #nsfavourites vind je de leukste tips van locals voor je stedentrip. Boek snel en ga op pad met korting!

Bestellen

vanaf

€ 19

Tijdelijk niet beschikbaar

Reis zoals jij dat wil, kies voor:
Dagretour: heen en terugreizen op dezelfde dag. Of 2 x enkele reis.

Pitstop bij La Place

Trek gekregen onderweg? Wandel binnen bij een van ruim 80 restaurants van La Place en lever je voucher in voor een sandwich en een sapje.

Profiteer ook van deze aanbieding! Kies de datum waarop je wil reizen, print de voucher voor La Place uit en zet het treinkaartje op je telefoon in de NS-app. Printen kan natuurlijk ook.

 

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren e-ticket alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop t/m 31 mei en geldig t/m 30 juni 2020, m.u.v. Koningsdag (27 april 2020) en tijdens de Dutch Grand Prix (1, 2 en 3 mei 2020).

 • Je kunt elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Bij inlevering van de geprinte voucher krijg je bij La Place een broodje boerenkaas, beenham of kruidenroomkaas en een versgeperste sinaasappelsap (small). Bij La Place op NS-stations ontvang je een smoothie banaan of aardbei (small) of een warme drank i.p.v. sap.

 • Geldig bij alle La Place vestigingen, behalve Duinrell, RAI, Ziggo Dome, Outlet Centers, Jumbo City, Rosada Outlet, Eindhoven Airport en Schiphol Airport.

 • De geprinte voucher lever je in bij één van bovengenoemde La Place vestigingen en is geldig op de dag dat je reist.

 • De voucher is geldig voor 1 persoon. Je kunt de voucher alleen gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Je kunt de voucher niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kun je de bestelling niet wijzigen of annuleren.

 • Je kunt de treinkaarten en de vouchers niet inwisselen voor geld.

 • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met Thalys en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

Praktische informatie

Adres
Bekijk de website van La Place voor de locaties van alle vestigingen.
Website
La Place
Openingstijden
Bekijk alle locaties en actuele openingstijden op de website of in de app van La Place.