3 vriendinnen staan lachend voor een foodtruck

Libelle Zomerweek

Uitverkocht

Helaas! Deze aanbieding kan niet meer geboekt worden.

Heb je dit uitje al geboekt? Lees de omschrijving nog eens na.

Niets meer missen? Elke week de voordeligste uitjes in je mailbox.

Mail me de beste deals

Populaire uitjes

Bekijk alle uitjes

Inbegrepen

 • Dagretour + pendelbus

 • Entree Libelle Zomerweek

 • Te koop t/m 25 mei, geldig 19 t/m 25 mei 2022

Libelle Zomerweek

Libelle Zomerweek viert haar jubileum feestje! Libelle Zomerweek viert voor de 25e keer het állerleukste vriendinnenfeest van het jaar. Van 19 t/m 25 mei vindt het grootste buitenevenement voor vrouwen plaats op het terrein van Expo Haarlemmermeer. Met 45.000 vierkante meter een mooie mix tussen (glazen) binnenruimtes en een groen buitenterrein waardoor het feestje nog beter buiten én binnen te vieren valt.

Wat kun je verwachten?

Elk jaar worden de bezoekers getrakteerd op een andere wereld en elk thema wordt door de redactie doorgevoerd tot in de kleinste details. Dit jubileumjaar zijn er zelfs 3 thema’s die je gaat zien!

Met meer dan 400 shops, vele workshops en heerlijk eten en drinken wordt deze 25e jubileum editie van de Zomerweek weer een echt feest voor vriendinnen, zussen, moeders, dochters en collega’s!

Urenlang shoppen bij honderden tenten en leuke standjes, lekker eten, creatieve workshops volgen en nieuwe producten proeven en proberen: hier kan het allemaal! In het grote Libelle Theater is het de hele dag feest. Zing en swing mee tijdens optredens van de beste artiesten, laat je verrassen door modeshows vol nieuwe trends en luister mee bij interviews met bekende schrijvers en politici.

Hoogtepunt van het jaar

Ook Hilmar Mulder, hoofdredacteur van Libelle, kan niet wachten: “Dit unieke evenement is een jaarlijks hoogtepunt voor iedereen op de redactie. Een week lang ontmoeten we duizenden lezeressen en komt het Libelle-gevoel helemaal tot leven. Een feest voor vriendinnen waarbij de Libelle-vrouw de gezelligste dag van het jaar beleeft.”

Voordelig naar de Libelle Zomerweek

Gebruikmaken van deze aanbieding? Selecteer het aantal tickets dat je wilt hebben voor de datum van je bezoek. Print je treinkaartjes en de vouchers voor de Zomerweek. Je kunt je treinkaartjes ook op je telefoon laden in de NS-app.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Kijk voor informatie over werkzaamheden op werk aan het spoor en bekijk voor actueel reisadvies altijd de Reisplanner of NS-app voor vertrek.

Verantwoord reizen

Wanneer er weer meer mensen op pad gaan, zal het ook weer drukker worden in de trein. Bereid je daarom goed voor. Plan je reis, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop t/m 25 mei en geldig van 19 t/m 25 mei 2022.

 • Het geprinte entreeticket laat je scannen bij de ingang en is geldig op de dag dat je reist.

 • Het entreeticket is geldig voor 1 persoon en alleen in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Op het terrein worden beelden en geluidsopnames gemaakt. Aanwezigen stemmen in met de openbaarmaking hiervan. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

 • Je kunt het entreeticket niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen.

 • Je kunt de treinkaarten en de entreetickets niet inwisselen voor geld.

 • Je kunt elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag tot 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met Thalys, Nightjet en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

Praktische informatie

Adres
Expo Haarlemmermeer
Stelling 1
2141 SB Vijfhuizen
Website
Libelle Zomerweek
Hoe kom je er?

Met de trein kun je reizen naar Station Hoofddorp. Vervolgens neem je de pendelbus.

Openingstijden
Dagelijks
10:00 - 18:00 uur.