Was Getekend, Annie M.G. Schmidt

Inbegrepen

 • Dagretour naar Amsterdam Centraal + GVB

 • Entree Was Getekend, Annie M.G. Schmidt

 • Te koop t/m 30 november, geldig voor shows t/m 30 december

Meezingen met Annie M.G. Schmidt

Kan jij ze meezingen? Nummers als: 'Margootje’, 'Wat voor weer zou het zijn in Den Haag' en 'Vluchten kan niet meer'. Waarschijnlijk wel. En dit is slechts een klein deel van het repertoire van Annie M.G. Schmidt. Ze schreef talloze musicals, tv-series, boeken en gedichten. Maar wie was de vrouw achter deze schrijfster? In deze biografische musical blikt Annie (Simone Kleinsma) samen met haar zoon Flip (William Spaaij) terug op haar boeiende leven. Een ontroerende voorstelling, vol humor en uiteraard met haar mooiste liedjes.

Na een uitverkochte tournee is Was Getekend, Annie M.G. Schmidt nog tot en met december te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Mis het niet!

Bestellen

vanaf

€ 42
Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Zonder boekingskosten

Boek voordelig je tickets

Gebruikmaken van deze aanbieding? Kies een dag waarop je wilt reizen en de rang waar je wilt zitten. Tickets zijn verkrijgbaar voor de 1e en 2e rang. Na je bestelling ontvang je per mail een e-ticket voor de trein + tram (GVB). Neem deze geprint mee op de dag van je reis. Ook ontvang je bij deze mail een voucher voor reservering.

Stoelen reserveren

Na bestelling ontvang je van Spoordeelwinkel per mail een voucher voor de musical. Gebruik de code op deze voucher om jouw plaatsen te reserveren. Je belt hiervoor met Eventim via 0909 - 300 5000 (60 cpm). Hierna stuurt Eventim je de e-tickets (entreebewijs) voor de musical per mail. Neem deze geprint mee naar de voorstelling.

Reserveren is op basis van beschikbaarheid. Je kunt je voucher(s) tot uiterlijk 5 werkdagen voor de voorstelling van je keuze verzilveren.

Voorwaarden

 • Onze aanbieding is te koop t/m 30 november en en geldt voor voorstellingen t/m 30 december 2018

 • De vouchercodes verzilver je direct bij Eventim. De voucher is geldig op de dag dat je reist

 • De voucher is geldig voor 1 persoon. Je kunt de voucher alleen gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding

 • Je kunt de voucher helaas niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kun je de bestelling niet wijzigen of annuleren

 • Je kunt de treinkaarten en de vouchers niet inwisselen voor geld

 • Je kunt elke dag reizen, van maandag tot en met vrijdag vanaf 9.00 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag

 • Je kunt met de treinkaartjes reizen met alle treinvervoerders in Nederland, behalve met Thalys. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag

Praktische informatie

Adres
DeLaMar Theater
Marnixstraat 402
1017 PL Amsterdam
Website
Musical, Was getekend, Annie MG Schmidt
Hoe kom je er?

Het DeLaMar Theater is gelegen op 1 minuut lopen vanaf het Leidseplein. Hier stoppen de tramlijnen 1, 2, 5, 7 en 10. Vanaf het Centraal Station vertrekt er iedere 5 minuten een tram naar het Leidseplein, die er gemiddeld 13 minuten over doet.

Openingstijden
dinsdag & woensdag
19:30 uur
donderdag & vrijdag
20:00 uur
zaterdag
15:00 en 20:00 uur
zondag
14:00 uur
*tijden kunnen afwijken in december