Het Noordbrabants Museum

Uitverkocht

Helaas! Deze aanbieding kan niet meer geboekt worden.

Heb je dit uitje al geboekt? Lees de omschrijving nog eens na.

Niets meer missen? Elke week de voordeligste uitjes in je mailbox.

Mail me de beste deals

Populaire uitjes

Bekijk alle uitjes

Inbegrepen

 • Dagretour naar Den Bosch

 • Voucher voor entree Het Noordbrabants Museum

 • Te koop t/m 31 augustus en geldig t/m 30 september 2021

Zoveel te zien

Je vindt Het Noordbrabants Museum in het oude gouvernementspaleis, in het hart van de middeleeuwse stad Den Bosch. Het eigentijdse museum brengt tentoonstellingen tot leven in sfeervolle 18e-eeuwse paleiszalen en moderne ruimtes. Je bewondert er internationale kunst, maar ook jonge talentvolle kunstenaars. Of ze nu uit Brabant, Londen of New York komen.

Deze zomer zie je er Eva Jospin met Paper Tales. Met simpel bruin karton creëert Jospin indrukwekkende monumentale installaties. Je waant je in een wereld vol bomen, struiken en fantasierijke bouwsels. En ook: Dalí – en niets anders. Ontdek hoe Dalí zich al op jonge leeftijd ontwikkelde tot kunstenaar en hoe hij er alles aan deed om de aandacht op zichzelf te vestigen.

De vaste collectie bevat spraakmakende werken van meesters als Vincent van Gogh, Jan Sluijters en de familie Bruegel – en natuurlijk mag een brede collectie hedendaags werk van Brabantse kunstenaars niet ontbreken.

Boek deze aanbieding en reserveer je bezoekdag

Wil je gebruikmaken van deze aanbieding?

 1. Selecteer het aantal tickets dat je wilt hebben en reken deze af. Verzilver deze nog niet direct.
 2. Bekijk of er op jouw reistraject werkzaamheden aan het spoor zijn op de gewenste bezoekdatum.
 3. Reserveer de gewenste dag en tijdslot op de website van het Noordbrabants Museum, door te kiezen voor 'Gratis entree i.c.m. ander geldig toegangsbewijs'. Reserveren wordt geadviseerd, maar is niet verplicht.
 4. Verzilver je gekochte tickets op de selfservicepagina en kies de datum waarop jij je bezoek gereserveerd hebt.
 5. Print de voucher voor het museum en je reserveringsbewijs en neem deze mee.
 6. Laad de treinkaartjes in de NS app op je telefoon. Afdrukken kan natuurlijk ook. 

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

In de zomerperiode dien je rekening te houden met extra werkzaamheden aan het spoor op diverse trajecten. Kijk voor informatie op werk aan het spoor en bekijk voor actueel reisadvies altijd de Reisplanner of NS-app voor vertrek.

Verantwoord reizen

Lees voor meer informatie over verantwoord reizen, het gebruik van een mondkapje, de regels in de trein en op het perron de algemene corona update van NS.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop t/m 31 augustus en geldig t/m 30 september 2021.

 • Na aankoop kun je je gewenste dag en tijdsslot reserveren op de website van het Noordbrabants Museum. Reserveren is niet verplicht.

 • De geprinte voucher lever je in bij Het Noordbrabants Museum en is geldig op de dag dat je reist

 • Je kunt elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • De voucher is geldig voor 1 persoon. Je kunt de voucher alleen gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding

 • Je kunt de voucher niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen

 • Je kunt de treinkaarten en de entreevouchers niet inwisselen voor geld

 • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met Thalys en Eurostar

Praktische informatie

Adres
Het Noordbrabants Museum
Verwersstraat 41
5211 HT 's-Hertogenbosch
Website
Het Noordbrabants Museum
Hoe kom je er?

Vanaf station Den Bosch is het 10 minuten lopen. Van dinsdag tot en met zaterdag (van 10 tot 17 uur) en op zondag (van 12 tot 16 uur) rijdt er 3 tot 4 keer per uur een gratis hop-on / hop-off busje tussen het station en het museum.

Openingstijden
Maandag
gesloten
Dinsdag t/m zondag:
geopend van 11.00 - 17.00 uur
Treinreis aanmelden

Krijg inzicht in de verwachte drukte in de trein door je treinreis vanaf één dag voor vertrek aan te melden via de Treinwijzer in je NS-account.