Inbegrepen

 • Dagretour naar Amsterdam Centraal + Tram

 • Entree Rijksmuseum

 • Te koop t/m 31 augustus, geldig van 1 juni t/m 30 september 2019

Lang leve Rembrandt!

Het Rijksmuseum viert deze zomer een feestje voor Rembrandt: Lang leve Rembrandt! Kom van 15 juli t/m 15 september 2019 langs en bezoek deze unieke tentoonstelling. Het is een gevarieerde selectie werken geïnspireerd op Rembrandt, gemaakt door gewone Nederlanders en kunstenaars. Iedereen kon begin 2019 werken insturen. Een jury van experts en kunstenaars heeft een selectie gemaakt voor de tentoonstelling. Een leuk uitje voor de hele familie!

Bestellen

voor

€ 33
Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Donald Duck in het Rijksmuseum

Deze zomer wordt een bezoek aan het Rijksmuseum nog leuker met het unieke Rijksmuseum-album van Donald Duck. Donald en zijn vrienden beleven spannende avonturen want de Zware Jongens zijn weer vrij en op boevenpad! Gaat het Donald lukken om de waardevolle kunstschatten te redden? Kinderen van 4 t/m 18 jaar kunnen na afloop van hun bezoek op vertoon van hun entreeticket het album gratis ophalen bij de Rijksshop van het museum. Wees er snel bij, want op=op! En veel leesplezier!

Nachtwacht onder de loep

In juli is Operatie Nachtwacht gestart, het grootste restauratieonderzoek ooit naar het wereldberoemde schilderij. Dat gebeurt ter plekke, in de Nachtwachtzaal. En jij kan de experts aan het werk zien! Om het schilderij staat een glazen kooi met bijzonder helder glas. Je kunt daardoor de werkzaamheden op de voet volgen. Dit kan overigens ook online via het digitale platform van het museum. Kijk voor meer informatie op de website van het Rijksmuseum.

Andere topstukken

Gelegen aan het Amsterdamse Museumplein is het Rijksmuseum één van de beroemdste musea ter wereld. Het is een echte must-see! Bewonder meer dan 8.000 topstukken in een prachtig gebouw. Hoogtepunten naast Rembrandts meesterwerk De Nachtwacht zijn het Melkmeisje van Vermeer en het zelfportret van Van Gogh. Kom kijken en laat je verrassen!

Boek deze aanbieding

Ook fijn: de aanbieding komt met een trein Dagretour naar Amsterdam Centraal en een kaart voor bus en tram (GVB) in Amsterdam. Zo kom je zonder parkeerstress in hartje Amsterdam. Wil je gebruikmaken van deze aanbieding? Selecteer het aantal entreetickets dat je wilt hebben en print je tickets voor de trein en GVB. Vergeet ook niet de entreetickets voor het Rijksmuseum geprint mee te nemen.

Gezien in SPOOR: Rembrandt-wandeling

Exclusief voor SPOOR-lezers is een speciale Rembrandt-wandeling samengesteld. Deze mooie wandelroute van Amsterdam Centraal naar het Rijksmuseum voert je langs plekken waar Rembrandt woonde, werkte en zijn inspiratie opdeed. Wil jij ook SPOOR Magazine ontvangen? Ga naar MijnNS en wijzig je instellingen.

 

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop t/m 31 augustus en geldig van 1 juni t/m 30 september 2019.

 • Het geprinte entreeticket scan je bij de kassa in het Rijksmuseum en is geldig op de dag dat je reist.

 • Kinderen van 4 t/m 18 jaar kunnen na afloop van hun bezoek tegen inlevering van hun entreeticket een gratis Rijksmuseum-album van Donald Duck ophalen in de Rijksshop van het museum. Zolang de voorraad strekt!

 • Het entreeticket is geldig voor 1 persoon. Je kunt het entreeticket alleen gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Je kunt het entreeticket niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kun je de bestelling niet wijzigen of annuleren.

 • Je kunt de treinkaarten en de entreetickets niet inwisselen voor geld.

 • Je kunt elke dag reizen, van maandag tot en met vrijdag vanaf 9.00 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Je kunt met de kaartjes reizen met alle treinvervoerders in Nederland, behalve met Thalys en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

Praktische informatie

Adres
Rijksmuseum
Museumplein 1
1070 DN Amsterdam
Website
Rijksmuseum
Hoe kom je er?

Vanaf Amsterdam Centraal is het Rijksmuseum goed te bereiken met tram 2 en 12 (halte Rijksmuseum). Vanaf station Amsterdam-Zuid neem je tram 5 (halte Rijksmuseum), vanaf Station Sloterdijk tram 19 (halte Spiegelgracht) en vanaf Amstelstation tram 12 (halte Rijksmuseum).

Openingstijden
Dagelijks
9.00 tot 17.00 uur (Rijksshop en café tot 18.00 uur)