Rijksmuseum

Treinpakkers

Inbegrepen

 • Dagretour naar Amsterdam Centraal + Tram

 • Entree Rijksmuseum

 • Te koop t/m 2 juni, te gebruiken t/m 30 juni 2019

Het jaar van Rembrandt

Bezoek nu dé tentoonstelling van het jaar: Alle Rembrandts! Een representatief overzicht van Rembrandts oeuvre met topstukken als De Nachtwacht, Marten Oopjen, Het Joodse Bruidje en De Staalmeesters, maar ook 60 tekeningen en 300 van zijn beste en mooiste prenten. De tentoonstelling geeft een weergaloos beeld van Rembrandt als kunstenaar, als mens, als verhalenverteller en laat zien hoe vernieuwend hij was. Alle Rembrandts is te zien t/m 10 juni 2019 en is één van de evenementen ter gelegenheid van zijn 350ste sterfjaar in 2019.

Bestellen

voor

€ 34

Kinderen t/m 18 jaar mogen gratis naar binnen bij het Rijksmuseum. Vergeet dan niet een los treinkaartje te kopen.

Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Niet vergeten te reserveren

Goed om te weten: als je de tentoonstelling Alle Rembrandts wilt bezoeken, moet je vooraf een (gratis) tijdslot reserveren. Doe je dit niet, dan kun je alleen de reguliere tentoonstelling bezoeken. Reserveer een tijdslot op de website van het Rijksmuseum, kies dan voor ‘Ander geldig toegangsbewijs’ en kies je tijd.

Andere topstukken

Gelegen aan het Amsterdamse Museumplein is het Rijksmuseum één van de beroemdste musea ter wereld. Het is een echte must-see! De wereldberoemde collectie van het museum vertelt het verhaal van 800 jaar Nederlandse geschiedenis, van de Middeleeuwen tot nu. Maak een reis door de tijd en bewonder meer dan 8.000 topstukken in een prachtig gebouw. Absolute hoogtepunten naast Rembrandts ultieme meesterwerk De Nachtwacht zijn het Zelfportret van Van Gogh en het Melkmeisje van Vermeer. Naast een vaste collectie, biedt het museum ook unieke, wisselende tentoonstellingen.

Boek deze aanbieding

Ook fijn: de aanbieding komt met een trein Dagretour naar Amsterdam Centraal en een kaart voor bus en tram (GVB) in Amsterdam. Zo kom je zonder parkeerstress in hartje Amsterdam. Wil je gebruikmaken van deze aanbieding? Selecteer het aantal tickets dat je wilt hebben en print je ticket voor de trein en GVB. Vergeet ook niet de voucher voor het Rijksmuseum geprint mee te nemen.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop t/m 2 juni 2019. De tickets kun je gebruiken t/m 30 juni 2019 (m.u.v. Koningsdag).

 • Het geprinte entreeticket kun je scannen bij het Rijksmuseum en is geldig op de dag dat je reist.

 • Het entreeticket is geldig voor 1 persoon. Je kunt het entreeticket alleen gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Je kunt het entreeticket niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kun je de bestelling niet wijzigen of annuleren.

 • Je kunt de treinkaarten en de entreetickets niet inwisselen voor geld.

 • Je kunt elke dag reizen, van maandag tot en met vrijdag vanaf 9.00 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Je kunt met de kaartjes reizen met alle treinvervoerders in Nederland, behalve met Thalys en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

Praktische informatie

Adres
Rijksmuseum
Museumplein 1
1070 DN Amsterdam
Website
Rijksmuseum
Hoe kom je er?

Vanaf Amsterdam Centraal is het Rijksmuseum goed te bereiken met tram 2 en 12 (halte Rijksmuseum). Vanaf station Amsterdam-Zuid neem je tram 5 (halte Rijksmuseum), vanaf Station Sloterdijk tram 19 (halte Spiegelgracht) en vanaf Amstelstation tram 12 (halte Rijksmuseum).

Gratis toegang t/m 18 jaar

Wist je dat kinderen t/m 18 jaar gratis naar binnen mogen bij het Rijksmuseum? Vergeet dan niet los een kaartje voor de trein te kopen. Kinderen t/m 3 jaar reizen gratis in de trein, 4 t/m 11 jarigen kunnen gebruikmaken van een Railrunner

Reserveren voor Rembrandt

Goed om te weten: als je de tentoonstelling Alle Rembrandts wilt bezoeken, moet je vooraf een (gratis) tijdslot reserveren. Doe je dit niet, dan kun je alleen de reguliere tentoonstelling bezoeken. Reserveer een tijdslot op de website van het Rijksmuseum, kies dan voor ‘Ander geldig toegangsbewijs’ en kies je tijd.

Openingstijden
Dagelijks
9.00 - 17.00 uur
Verruimde openingstijden

Met Pinksteren (zondag 9 en maandag 10 juni) is het Rijksmuseum open van 9 tot 21 uur!