Shoppen in Roosendaal

Inbegrepen

 • Dagretour Daluren naar Roosendaal + Bus

 • Fashion Passport + Food & Beverage kortingsvoucher

 • Te koop en geldig t/m 30 september 2022

Shop till you drop!

Fashionista’s opgelet. Hier gaat jouw modehart sneller van kloppen. Verdient jouw garderobe een upgrade? Of heb je gewoon zin in een heerlijk dagje shoppen? Designer Outlet Roosendaal is the place to be. Scoor de mooiste designerkleding tegen kortingen tot wel 70%. Calvin Klein, Karl Lagerfeld, Adidas, Fabienne Chapot, Boss, Tommy Hilfiger, NIKKIE en Scotch & Soda zijn slechts een kleine greep uit ruim 93 winkels die je er vindt.

Fashion Passport + Food & Beverage kortingsvoucher

Bij aankomst ontvang je bij het Guest Services van Designer Outlet Roosendaal een Fashion Passport. Dit Fashion Paspoort geeft jou nog eens 10% extra korting op 5 items naar keuze. Daarnaast krijg je een Food & Beverage bon t.w.v. € 2,50 die je kunt inwisselen bij één van de vele horecapunten. In Designer Outlet Roosendaal eet en drink je namelijk ook volledig in stijl. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Illy koffie, het Frites Atelier of Parijse bistro Bonton? Genoeg keus om tijdens het shoppen even neer te ploffen en bij te tanken.

Bestellen

vanaf

€ 30
Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Ook voordelig shoppen in Roosendaal?

Selecteer het aantal tickets dat je wilt hebben en reken af. Het treinkaartje (e-ticket) laad je op je telefoon in de NS-app. Printen kan natuurlijk ook.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Kijk voor informatie op werk aan het spoor. Bekijk voor actueel reisadvies altijd de reisplanner in de NS-app voor vertrek.

Verantwoord reizen

Nu er weer meer mensen op pad gaan, zal het ook weer drukker worden in de trein. Bereid je daarom goed voor. Plan je reis, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop en geldig t/m 30 september 2022.

 • Op vertoon van je voucher onvang je het Fashion Passport en de Food en Beverage kortingsvoucher bij het Guest Services van Designer Outlet Roosendaal op de dag dat je reist.

 • De voucher is niet te gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen.

 • De treinkaarten en de vouchers zijn niet inwisselbaar voor geld.

 • Het treinkaartje is geldig tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Het treinkaartje is geldig in alle treinen in Nederland, behalve in de Thalys, Nightjet en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International moet vooraf apart een toeslag worden betaald.

Praktische informatie

Adres
Guest Services van Designer Outlet Roosendaal
Rosada 70
4703 TB Roosendaal
Website
Designer Outlet Roosendaal
Hoe kom je er?

Vanaf treinstation Roosendaal is het slechts 5 minuten met de bus naar Designer Outlet Roosendaal. Kies hiervoor de lijnen 112 (elke dag) en 104 (maandag tot en met vrijdag).

Openingstijden
Elke dag van
10:00 - 20:00 uur