TINA – De Tina Turner Musical

Inbegrepen

 • Dagretour naar Utrecht Centraal

 • Entree TINA – De Tina Turner Musical

 • Te koop t/m 31 augustus en te verzilveren t/m 30 september 2022

Overweldigend, inspirerend en onvergetelijk!

TINA – De Tina Turner Musical is de eerste musical over haar leven, geproduceerd in samenwerking met Tina Turner zelf. Hoe een meisje uit Nutbush, Tennessee, uitgroeide tot de onbetwiste ‘Queen of Rock-‘n-Roll’ – dit is de musical van een doorzetter die zich niet aan de regels hield, maar ze zelf maakte. Dit is het echte, nietsontziende verhaal van Tina Turner. De vrouw die alle vooroordelen over leeftijd, kleur en geslacht heeft getart. Tina Turner is een van de bestverkopende artiesten ter wereld. Ze heeft 11 Grammy Awards gewonnen en haar live shows trokken miljoenen mensen. Ze verkocht meer concertkaarten dan welke andere soloartiest ook.

Je hoort natuurlijk al haar grote hits, zoals ‘Nutbush city limits’, ‘Private dancer’, ‘What’s love got to do with it’ en ‘The best’. Dit inspirerende verhaal moet je horen, beleven en voelen: mis het niet en boek nu!

Bestellen

Vanaf

€ 56
Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Foto's: Manuel Harlan

Boek deze aanbieding en reserveer je bezoekdag

 1. Selecteer de dag, het aantal tickets en de rang waar je wilt zitten. Tickets zijn verkrijgbaar voor de 1e en 2e rang. 
 2. Bekijk of er op jouw reistraject werkzaamheden aan het spoor zijn op de gewenste bezoekdatum.
 3. Ga naar reserveer je bezoek om je bezoekdag te reserveren met je e-mailadres. Het is niet mogelijk om telefonisch te reserveren. Houd er bij het reserveren van de gewenste dag rekening mee dat het treinkaartje geldig is in de daluren.
 4. Na reservering ontvang je een reserveringsbewijs. Neem dit bewijs mee, samen met je entreeticket.
 5. Verzilver je gekochte tickets op de selfservicepagina en kies de datum waarop jij je bezoek gereserveerd hebt.
 6. Laad de treinkaartjes in de NS app of print ze uit.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Verantwoord reizen

Wanneer er weer meer mensen op pad gaan, zal het ook weer drukker worden in de trein. Bereid je daarom goed voor. Plan je reis, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop t/m 31 augustus en te verzilveren t/m 30 september 2022.

 • De voucher is niet je entreeticket. Verzilver de voucher op www.stage-entertainment.nl/nl/actie/ns/tina. Het is mogelijk dat de gekozen datum niet beschikbaar is. Je kunt dan bij Eventim een andere datum kiezen. 

 • De voucher is geldig voor 1 persoon en alleen te gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Het entreeticket is niet te gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kan de bestelling niet meer gewijzigd of geannuleerd worden.

 • Het treinkaartje en het entreeticket zijn niet inwisselbaar voor geld.

 • Het treinkaartje is geldig tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Het treinkaartje is geldig in alle treinen in Nederland, behalve in de Thalys, Nightjet en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International moet vooraf apart een toeslag worden betaald.

Praktische informatie

Adres
Beatrix Theater Utrecht
Jaarbeursplein 6A
3521 AL Utrecht
Website
TINA – De Tina Turner Musical
Hoe kom je er?

Het Beatrix Theater ligt direct naast Utrecht Centraal. Loop het station uit richting de Jaarbeurs. Nadat je met de roltrap naar beneden bent gegaan is het theater aan je linker zijde. (+/- 5 min)

Reserveren

De voucher is niet je entreeticket; deze verzilver je op de website van Eventim. Het is mogelijk dat de gekozen datum niet beschikbaar is. Je kunt dan bij Eventim een andere datum kiezen. 

Openingstijden
Dinsdag t/m vrijdag
20.00 uur
Zaterdag
15.00 en 20.00 uur
Zondag
14.00 uur