We Will Rock You

Uitverkocht

Helaas! Deze aanbieding kan niet meer geboekt worden

Heb je dit uitje al geboekt? Lees de omschrijving nog eens na.

Niets meer missen? Elke week de voordeligste uitjes in je mailbox.

Mail me de beste deals

Evenementen & Cultuur

Meer evenementen & Cultuur

Inbegrepen

  • Dagretour naar Amsterdam Bijlmer ArenA

  • We Will Rock You

  • Te koop t/m 8 december, voorstellingen 4 t/m 8 december 2019

Anastacia rockt AFAS Amsterdam

Deze spectaculaire megamusical met de grootste hits van Queen komt eindelijk naar Nederland! De Amerikaanse superster Anastacia speelt een hoofdrol en maakt als Killer Queen haar musicaldebuut. Meer dan 20 miljoen mensen in 28 landen hebben ‘We Will Rock You’ al gezien, volg jij snel?

Zing mee met Queen

Deze nieuwe versie van de wereldberoemde musical van Queen en Ben Elton wordt in het Engels opgevoerd. Het is een sensationele ode aan de iconische muziek van rocklegende Queen. Geniet van bekende hits als Bohemian Rhapsody, Don’t Stop Me Now en Killer Queen.

Voordelig naar We Will Rock You

Gebruikmaken van deze aanbieding? Kies een dag waarop je wilt reizen en de rang waar je wilt zitten. Tickets zijn verkrijgbaar voor de 1e of 2e rang. Na je bestelling ontvang je per mail een voucher voor de voorstelling en een e-ticket voor de trein. Het e-ticket kun je laden in de NS-app of neem deze geprint mee.

Let op: de voucher is niet je entreeticket. Reserveer je plaats telefonisch bij Eventim via 0909 - 300 50 00 (60cpm). Houd hierbij je voucher in de aanslag.

Voorwaarden

  • Deze aanbieding is te koop t/m 8 december 2019 en geldig op de gekozen datum in de periode 4 t/m 8 december 2019.

  • De voucher is niet je entreeticket. De code op je voucher verzilver je telefonisch via Eventim. Daarna ontvang je per e-mail een e-ticket.Het is mogelijk dat de gekozen datum niet beschikbaar is. Je kunt dan bij Eventim een andere datum kiezen.

  • De voucher is geldig voor 1 persoon en alleen te gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

  • Je kunt de voucher niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kun je de bestelling niet wijzigen of annuleren.

  • Je kunt de treinkaarten en vouchers niet inwisselen voor geld.

  • Je kunt elke dag reizen, van maandag tot en met vrijdag vanaf 9.00 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

  • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met Thalys en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

Praktische informatie

Adres
AFAS Live
ArenA Boulevard 590
1101 DS Amsterdam
Website
We Will Rock You
Hoe kom je er?

Vanaf station Amsterdam Bijlmer Arena is het 2 minuten lopen naar AFAS Live.

Openingstijden
Woensdag 4, donderdag 5 en vrijdag 6 december
20.00 uur
Zaterdag 7 december
15.00 en 20.00 uur
Zondag 8 december
15.00 en 19.30 uur
Reserveren

Verzilver je vouchercodes direct bij Eventim voor de voorstellingsdatum van jouw keuze. Je belt met Eventim via 0909 - 300 50 00 (60cpm) o.v.v. jouw vouchercode (deze vind je links onder de streepjescode). De e-tickets voor We Will Rock You ontvang je vervolgens via e-mail van Eventim.

Reserveren op basis van beschikbaarheid. Je kunt je voucher(s) tot uiterlijk 5 werkdagen voor de voorstelling van je keuze verzilveren.