Winterfair 2021

Tijdelijk niet beschikbaar

Inbegrepen

  • Dagretour Den Bosch (2e klas)

  • Entree dé Winterfair 2021

  • Te koop t/m 25 november, geldig 19 t/m 25 november 2021

Dé Winterfair 2021 is afgelast

Let op: helaas is dé Winterfair 2021 afgelast vanwege de verscherpte overheidsmaatregelen rondom COVID-19.

Heb je al een kaartje voor dit evenement gekocht bij Spoordeelwinkel? Neem dan telefonisch contact op met de Spoordeelwinkel Klantenservice voor restitutie. Telefoonnummer: 088 6721002. 

Eindelijk weer met vriendinnen op pad? Ga dan dit najaar naar Den Bosch. Margriet & Libelle presenteren samen vol trots het grootste vriendinnenevenement van Nederland: dé Winterfair! Van 19 t/m 25 november geniet je in de Brabanthallen van spetterende optredens en modeshows, shop je een nieuwe feestoutfit bij de leukste merken, ontdek je nieuwe producten en doe je mee met creatieve workshops. Neem je moeder, zus, vriendin of dochter mee en kom alvast helemaal in feest(maand)stemming!

Bestellen

voor

€ 33

Tijdelijk niet beschikbaar

Voordelig naar dé Winterfair 2021

Gebruikmaken van deze aanbieding? Selecteer het aantal tickets dat je wilt hebben voor de datum van je bezoek. Print je treinkaartjes en de vouchers voor de Winterfair. Je kunt je treinkaartjes ook op je telefoon laden in de NS-app. 

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Verantwoord reizen

Lees voor meer informatie over verantwoord reizen, het gebruik van een mondkapje, de regels in de trein en op het perron de algemene corona update van NS.

Voorwaarden

  • Deze aanbieding is te koop t/m 25 november en geldig van 19 t/m 25 november 2021.

  • De voucher lever je in bij de Winterfair 2021 en is geldig op de dag dat je reist.

  • De voucher is geldig voor 1 persoon en alleen te gebruiken met het bijbehorende treinkaartje.

  • Je kunt de voucher niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen.

  • Je kunt de treinkaarten en de vouchers niet inwisselen voor geld.

  • Je kunt elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag tot 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

  • Je kunt met de treinkaartjes reizen met alle treinvervoerders in Nederland, behalve met Thalys. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

Praktische informatie

Adres
Winterfair 2021 (Brabanthallen)
Diezekade 2
5222 AK Den Bosch
Website
Winterfair 2021
Hoe kom je er?

Het is ongeveer 15 minuten lopen van station Den Bosch naar de Brabanthallen. Er is ook een gratis buspendel.

Openingstijden
Dagelijks
10.00 - 18.00 uur