Naar content

Hoofdnavigatie

Naar content

Hoofdnavigatie

Zo werkt het

Moet jij je Studentenreisproduct inleveren? Dan heeft NS een cadeau voor je. Ontvang een jaar lang een gratis Dal Voordeel abonnement of € 50 korting op een ander NS-jaarabonnement naar keuze (m.u.v. NS Flex). Als je gebruik wilt maken van dit mooie aanbod, bestel dan een abonnement met de speciale actiecode. Dit kan tot 6 maanden ná het stopzetten van je Studentenreisproduct.


Dit moet je doen

 1. Beëindig je Studentenreisproduct bij de kaartautomaat. 
 2. Bestel 48 uur na het stopzetten je gratis Dal Voordeel abonnement (of met € 50 korting een ander NS-abonnement). Doe dit wel binnen 6 maanden anders verloopt je actiecode!

  Let op: in de webshop kun je pas later in het bestelproces je actiecode invullen. Als ex-student of langstudeerder is dit op de pagina ‘Overzicht van uw bestelling’. Kies je voor een zakelijk abonnement dan is dat op de pagina 'Controleren'. Hierdoor lijkt het in eerste instantie alsof je geen korting krijgt. Niets is minder waar!
   
 3. Gebruik de volgende actiecode:
  • Voor ex-studenten: vul het woord 'exstudent' in, met daarachter de 16 cijfers van je OV-chipkaart, bijv: EXSTUDENT1234123412341234.
  • Voor langstudeerders: vul het woord 'student' in, met daarachter de 16 cijfers van jouw OV-chipkaart, bijv: STUDENT1234123412341234.
  • Voor jonge ondernemers: vul het woord 'zakelijk' in, direct aangevuld met de 16 cijfers van jouw OV-chipkaart, bijv: ZAKELIJK1234123412341234.
   Bestel een zakelijk abonnement.

Je OV-chipkaartnummer wordt gebruikt om bij Regisseur Studenten Reisrecht te controleren of er op dat kaartnummer een studentenreisproduct heeft gestaan dat in de periode van 6 maanden voorafgaand aan de aanvraagdatum is stopgezet.