Naar content

Hoofdnavigatie

Zo werkt het

Moet jij je Studentenreisproduct inleveren? Dan heeft NS een cadeautje voor je. Ontvang een jaar lang een gratis Dal Voordeel abonnement of korting op een ander NS-jaarabonnement naar keuze (m.u.v. NS Flex). Als je gebruik wilt maken van dit mooie aanbod, bestel dan een abonnement met de speciale actiecode. Dit kan tot 3 maanden ná het stopzetten van je Studentenreisproduct.


Dit moet je doen

  1. Beëindig je Studentenreisproduct bij de kaartautomaat. 
  2. Bestel 48 uur na het stopzetten je gratis Dal Voordeel abonnement (of met € 52 korting een ander NS-abonnement). Let op: doe dit binnen 3 maanden!
  3. Gebruik de volgende actiecode:
    • Voor ex-studenten; vul op de pagina ‘Overzicht van uw bestelling’ in het actiecodeveld het woord 'exstudent' in, met daarachter de 16 cijfers van jouw OV-chipkaart, bijv: EXSTUDENT1234123412341234.
    • Voor langstudeerders; vul op de pagina ‘Overzicht van uw bestelling’ in het actiecodeveld het woord 'student' in, met daarachter de 16 cijfers van jouw OV-chipkaart, bijv: STUDENT1234123412341234.
    • Voor jonge ondernemers; Bestel een zakelijk abonnement. Vul op de pagina 'Controleren' in het actiecodeveld het woord 'zakelijk' in, direct aangevuld met de 16 cijfers van jouw OV-chipkaart, bijv: ZAKELIJK1234123412341234.

Let op: Het door de aanvrager ingevoerde OV-chipkaartnummer wordt bij Regisseur Studenten Reisrecht (verantwoordelijk voor de digitale administratie van het studentenreisproduct op een persoonlijke OV chipkaart) gebruikt om te controleren of er op dat kaartnummer een studentenreisproduct heeft gestaan dat in de periode van 3 maanden voorafgaand aan de aanvraagdatum is stopgezet.