Naar content

Hoofdnavigatie

Naar content

Hoofdnavigatie

Extra’s voor jou als student

Als je studeert heb je – zeker aan het eind van de maand – vaak niet veel te besteden. Kortingen en aanbiedingen zijn dan ook een uitkomst als je er een keer op uit wilt om iets leuks te gaan doen.


Tips voor studenten

Als student kun je vaak profiteren van kortingen en speciale aanbiedingen. Wij hebben wat informatie en tips voor je bij elkaar gezet, zodat jij er je voordeel mee kunt doen.

NS Extra

Snel een ontbijtje meepakken en ook de rituele kop koffie mag natuurlijk niet ontbreken. Oh, je trein vertrekt vanaf een ander spoor, waar moet je nu zijn?

Herkenbaar? Meld je aan voor NS Extra Studenten! Dan krijg je informatie over het traject waar je op reist en je krijgt korting op stations. Je kunt ook meedoen met speciale acties. Je ontvangt regelmatig e-mails met persoonlijke extra’s, aanbiedingen en services. Dus hou je mailbox in de gaten!

#nsfavourites

Ontdek de leukste hotspots in meer dan 15 steden op #nsfavourites. Stel je eigen stedentrip samen en profiteer van veel voordeel en aanbiedingen.

Spoordeelwinkel

Voordelig met de trein naar de leukste uitjes? Kijk in de Spoordeelwinkel!

ISIC studentenkaart

Met de ISIC studentenkaart kun jij je wereldwijd identificeren als student en profiteer je van meer dan 42.000 studentenkortingen.