Hoofdnavigatie

Naar content

Dagkaart Etos

Tot en met 15 oktober worden bij Etos weer Dagkaarten (Superdal ticket en Meereiskaart Superdal) verkocht. De Dagkaarten zijn geldig tot en met 10 december 2017. Ze zijn op alle dagen geldig na 11.00 uur.


Voorwaarden Superdal ticket en Meereiskaart Superdal

  • Geldig op maandag t/m zondag na 11.00 uur in de periode van 2 oktober t/m 10 december 2017 in treinen van alle treinvervoerders in Nederland.
  • Uitsluitend geldig indien 2 personen samen reizen met het Superdal ticket en Meereiskaart Superdal.
  • U kunt deze kaarten maar op 1 dag gebruiken.
  • Superdal ticket en Meereiskaart Superdal zijn alleen samen te gebruiken.
  • Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties.Met toeslag geldig in Intercity direct en op het binnenlandse traject van ICE International. Niet geldig in Thalys-treinen.

Daarnaast

Geldigheid

De Dagkaarten van Etos zijn 1 dag geldig in de 2e klas. Ze zijn op alle dagen geldig na 11.00 uur.

Railrunner

Een volwassene van 18 jaar of ouder, die in het bezit is van een geldig NS-vervoerbewijs, kan maximaal 3 kinderen in de leeftijd van 4 t/m 11 jaar meenemen voor € 2,50 per kind. De speciale Dagkaart van Etos is een geldig NS-vervoerbewijs dus deze bepaling geldt hier ook.

Retourneren

U kunt het kaartje niet meer inleveren bij Etos of NS. Dit betreft een aanbieding voor een laag tarief en een lange periode waarin je er een dag mee op reis kunt. Het komt voor dat mensen er een aantal kopen en er dan een paar overhouden aan het eind van de geldigheidperiode.

Geld terug bij vertraging

Voor deze Dagkaart geldt bij vertraging van minimaal 60 minuten een vergoeding van € 3,75.

Bij een vertraging van 30 t/m 59 minuten is de standaardvergoeding/deel, in dit geval € 1,90. Bedragen lager dan € 2,30 worden niet vergoed.

Werk aan het spoor

In de geldigheidsperiode voert ProRail op meerdere plekken spoorvernieuwingen uit. Dit kan gevolgen hebben voor uw treinreis zoals omreizen, extra overstappen of vervangend busvervoer. Check daarom vanaf 10 dagen voor vertrek de Reisplanner of de Reisplanner Xtra app.