Naar content

Hoofdnavigatie

Dagkaart Kruidvat

Vanaf maandag 18 juni tot en met zondag 1 juli 2018 verkoopt Kruidvat weer Dagkaarten (Dag Dal vrij), waarmee u 1 dag kunt reizen van maandag 18 juni tot en met zondag 26 augustus.


Voorwaarden Dagkaart (Dag Dal Vrij)

  • Geldig op maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00-16.00 uur en ná 18.30 uur en zaterdag en zondag de hele dag in de periode van 18 juni tot en met 26 augustus 2018
  • Geldig in alle binnenlandse treinen van NS, Arriva, Blauwnet, Breng, Connexxion (Valleilijn), Keolis Nederland en R-net.
  • Niet geldig in Thalys en Eurostar.
  • Voor de treinen Intercity direct en ICE-International betaalt u vooraf een toeslag.
  • Verplicht in- en uitchecken per vervoerder.
  • U kunt deze kaart maar op 1 dag gebruiken.
  • Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties.

Daarnaast

Geldigheid

De Dagkaart van Kruidvat is 1 dag geldig in de 2e klas op maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00-16.00 uur en ná 18.30 uur en zaterdag en zondag de hele dag.

Railrunner

Een volwassene van 18 jaar of ouder, die in het bezit is van een geldig NS-vervoerbewijs, kan maximaal 3 kinderen in de leeftijd van 4 t/m 11 jaar meenemen voor € 2,50 per kind. De speciale Dagkaart van Kruidvat is een geldig NS-vervoerbewijs dus geldt deze bepaling hier ook.

Retourneren

U kunt het kaartje niet meer inleveren bij Kruidvat of NS. Dit betreft een aanbieding voor een laag tarief en een lange periode waarin u er een dag mee op reis kunt.

Geld terug bij vertraging

Voor deze Dagkaart geldt bij vertraging van minimaal 60 minuten een vergoeding van € 3,75. Bij een vertraging van 30 t/m 59 minuten is de standaardvergoeding 1/8 deel, in dit geval € 1,90. Bedragen lager dan € 2,30 worden niet vergoed.

Werk aan het spoor

In de geldigheidsperiode voert ProRail op meerdere plekken spoorvernieuwingen uit. Dit kan gevolgen hebben voor uw treinreis zoals omreizen, extra overstappen of vervangend busvervoer. Check daarom vanaf 10 dagen voor vertrek de Reisplanner of de Reisplanner Xtra app.