Naar content

Hoofdnavigatie

Tijdelijke stop producten

Om de trein zoveel mogelijk beschikbaar te houden voor noodzakelijke reizen is de verkoop van de Fietskaart Dal stopgezet. Hetzelfde geldt voor Samenreiskorting en het Groepsticket.


Fietskaart Dal

Fietsen zijn tijdelijk niet meer toegestaan in de trein, tenzij de (aangepaste) fiets dient als hulpmiddel. De Fietskaart Dal is dan ook tijdelijk niet te koop. Voor reizigers met noodzakelijke reizen zijn er alternatieven, zoals het huren van een OV-fiets of het meenemen van een vouwfiets.

Fietsen in internationale trein

In aansluiting op het beleid voor binnenlandse treinen, is het ook voor onze internationale treinen niet toegestaan om fietsen mee te nemen. Dit geldt zowel voor trajecten binnen Nederland als van/naar België en Duitsland en zal tot tenminste 1 september 2020 van toepassing zijn. Als uw fiets als hulpmiddel wordt gebruikt, mag u die wel meenemen.

Groepsreizen

Samenreiskorting

Met Samenreiskorting kan een reiziger normaal gesproken in de daluren met 40% korting meereizen met een persoon met een abonnement. In de huidige situatie willen wij mensen niet stimuleren om samen te reizen. Samenreiskorting is dan ook tijdelijk niet beschikbaar.

We vragen reizigers om zoveel mogelijk alleen te reizen, zodat afstand houden zo makkelijk mogelijk wordt.

Groepsticket

Met het Groepsticket , reizen reizigers de hele weg samen in de trein. In de huidige situatie willen wij mensen niet stimuleren om samen te reizen. Het Groepsticket is dan ook tijdelijk niet beschikbaar.

We vragen reizigers om zoveel mogelijk alleen te reizen, zodat afstand houden zo makkelijk mogelijk wordt.

Groepen in internationale treinen

Het reizen in gezelschappen van meer dan 5 personen is in onze internationale treinen niet toegestaan. Deze regeling geldt tot tenminste 1 september 2020.