Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Dienstregeling

Op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 september vertrekt de eerste trein vanaf Amsterdam Centraal naar Zandvoort aan Zee al omstreeks 6.00 uur. Vanaf ca 07.15 uur rijden we tot wel 12 treinen per uur zo lang als nodig tussen Amsterdam Centraal en Zandvoort aan Zee. Deze treinen maken een stop op alle tussengelegen stations behalve op station Overveen.


Drukte in de trein

Ondanks dat we op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 september extra treinen inzetten tussen Amsterdam Centraal en Zandvoort aan Zee, is het goed om rekening te houden met grote drukte in de treinen. We verwachten veel bezoekers.

Reisadvies naar Dutch Grand Prix

Medio augustus lees je hier het reisadvies naar Dutch Grand Prix. Houd deze pagina daarom goed in de gaten.

Terugreis plannen

Plan je terugreis en check vooraf de actuele vertrektijden. Dit kan vanaf 10 dagen voor vertrek in de Reisplanner of NS-app.

Zandvoort aan Zee

Medio augustus vertellen we je hier meer over het reisadvies. Kijk altijd van tevoren op de Reisplanner of op de NS–app voor de actuele reis- en vertrektijden.

Station Overveen

Station Overveen is op 3, 4 en 5 september gesloten in verband met de drukte van en naar Zandvoort aan Zee. Omdat de spoorwegovergang naar het middenperron om veiligheidsredenen buiten bedrijf moet worden gesteld, is het dan fysiek niet mogelijk om in of uit te stappen op dit station. Je kunt tussen Overveen en Haarlem gebruik maken van een bus. Hier volgt op een later tijdstip meer informatie over.

Intercity direct

De Intercity direct rijdt vanaf Amsterdam Centraal naar Rotterdam Centraal en vice versa. Reizigers tussen Schiphol Airport-Rotterdam Centraal en vice versa reizen met toeslag.

Internationale treinen

Reis je met een internationale trein? De aankomst- en vertrekstations van internationale treinen zijn ongewijzigd. Enkele treinen zullen vanaf een ander spoor vertrekken. Ga tijdig op pad om je trein te halen. Plan vooraf je reis via de NS Reisplanner of de NS-app.

Meer over Dutch Grand Prix in Zandvoort

Luchtfoto Circuit Zandvoort