Naar content

Hoofdnavigatie

Dutch Grand Prix dienstregeling

Op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 mei zetten wij vanaf 07.00 uur tot wel 12 treinen per uur in tussen Amsterdam Centraal en Zandvoort aan Zee. Deze treinen zullen een stop maken op Amsterdam Sloterdijk, Haarlem en Haarlem Spaarnwoude. Omdat hiervoor veel treinen nodig zijn moet er op enkele trajecten in het land rekening gehouden worden met andere vertrektijden, andere vertreksporen, een extra overstap en kleinere treinen. Ga voorbereid op pad en plan je reis vooraf met de NS Reisplanner of de NS-app.


Drukte in de treinen

Ondanks dat we op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 mei extra treinen inzetten tussen Amsterdam Centraal en Zandvoort aan Zee, is het goed om rekening te houden met extra drukte in de treinen. We verwachten veel bezoekers.

Overstappen

  • Als je vanuit de richting Utrecht of Zuid-Holland reist kun je overstappen op station Amsterdam Centraal.
  • Als je vanuit de richting Noord-Holland reist kun je overstappen op station Amsterdam Sloterdijk.

Terugreis vanaf Zandvoort aan Zee

Op de grote schermen rondom het station vind je reisinformatie. Kijk altijd van tevoren op de Reisplanner of op de NS–app voor de actuele reis- en vertrektijden.

Station Overveen

Station Overveen is op 1, 2 en 3 mei gesloten in verband met de drukte van en naar Zandvoort aan Zee. Je kunt tussen Overveen en Haarlem gebruik maken van het treinvervangendvervoer. Hier volgt later meer informatie over.

Intercity direct

De Intercity direct rijdt vanaf Amsterdam Centraal naar Rotterdam Centraal en vice versa. Reizigers tussen Schiphol-Rotterdam en vice versa reizen met toeslag.

Internationale treinen

Reis je met een internationale trein? De aankomst- en vertrekstations van internationale treinen zijn ongewijzigd. Enkele treinen zullen vanaf een ander spoor vertrekken. Ga tijdig op pad om je trein te halen. Plan vooraf je reis via de NS Reisplanner of de NS-app.