Hoofdnavigatie

Naar content

Feedback Loop proef

Meld u aan voor de Feedback Loop proef en help mee uw reis te verbeteren! NS is continu bezig om de reis zo aangenaam mogelijk te maken. In de regio Noord, station Amsterdam Sloterdijk en voor het traject Arnhem - Nijmegen starten we daarom een proef waarbij 6000 reizigers ons voorzien van feedback. Zo werken we samen aan het verbeteren van uw reiservaring!


Wat kunt u verwachten

Als u geselecteerd wordt voor deze proef krijgt u de mogelijkheid continu feedback te geven aan NS over uw reiservaring. Als u zich aanmeldt krijgt u een extra functie in de Reisplanner Xtra app op uw smartphone, waarmee u uw ervaring met ons kunt delen op basis van uw locatie. Daarnaast zullen wij u op basis van locatie benaderen om uw ervaring met ons te delen.

Om de twee weken krijgt u van ons terugkoppeling over wat we de afgelopen twee weken aan acties hebben uitgevoerd op basis van uw feedback. Zo werken we samen naar een betere reis.

Successen tot nu toe

In maart 2017 hebben we al een vergelijkbare proef gedraaid. Hierbij waren de reacties erg positief. Enkele resultaten die een direct gevolg zijn van de feedback van klanten:

  • Het plaatsen van een extra check in/out paal op station Sloterdijk om de doorstroom te verbeteren.
  • In de regio Noord hebben onze collega’s zich gericht op de feedback over soms overdrukke coupés. Zij vermelden in de omroep in welke coupé er nog beschikbare zitplaatsen zijn om zo reizigers te helpen bij het vinden van een plek.