Naar content

Hoofdnavigatie

Feedback Loop Proef stopt

De afgelopen periode hebben we ontzettend veel geleerd van alle feedback én complimenten. Willen we de Feedback Loop landelijk uitrollen met álle 9 thema’s, dan moeten onze bedrijfsprocessen nog beter op elkaar gaan aansluiten. Daarom is besloten om de huidige proef eerder en per direct te stoppen. Zo is er meer tijd om eerst intern het een en ander op orde te brengen, voordat we verder gaan met uitrol van de Feedback Loop.


Graag blikken we terug op de behaalde successen. 

Reinheid

Door uw feedback focussen we ons nu extra op het reinigen en repareren van zitplaatsen. Ook konden we door de Feedback Loop heel goed reageren op acute reinigingszaken.

NS Stations

Deelnemende Stationsmanagers waren zeer te spreken over het rechtstreekse contact met de reiziger. Zo konden zij beter en sneller op situaties inspelen. Neem bijvoorbeeld het Regenboogpad op Station Sloterdijk. Door uw feedback kon de Stationsmanager gerichte feedback geven aan het GVB en de eigenaar van het pad.

Reisinformatie

Op sommige trajecten splitsen we de trein op, waardoor er een gedeelte achter blijft. Voorheen meldden we het opsplitsen alleen op het station waar de splitsing plaatsvond. Om te voorkomen dat reizigers onverwachts moeten verplaatsen in de trein, laten we nu vooraf weten op welk station de trein gaat splitsen of welk deel op welk station achter zal blijven.

Ook hebben we veel feedback ontvangen over onze berichtgeving bij bijvoorbeeld vertraging. Deze is niet altijd consistent. We kijken nu naar een oplossing om consistentie beter te managen.

Gastvrijheid

We hebben nu inzicht in wat reizigers belangrijk vinden, waar ze tegenaan lopen of minder prettig vinden. Een veelgehoord compliment ging over de vriendelijkheid van de Hoofdconducteurs. Daarnaast hoorden we geregeld dat de omroepinstallatie het niet deed, of dat er geen personeel aanwezig was. Met name zichtbaarheid van de Hoofdconducteur speelt een grote rol. Vanaf dit jaar is het opgenomen in de plannen om zichtbaarheid te vergroten.