Hoofdnavigatie

Naar content

NS Serviceforum

Het NS Serviceforum is een online plek waar u makkelijk vragen kunt stellen, waar u andere reizigers kunt helpen en waar u andere reizigers kunt ontmoeten.


Informatie zoeken

Veel vragen zijn al eens gesteld. Medereizigers hebben deze vragen niet alleen gedetailleerd beantwoord, maar ze delen ook hun ervaringen. Kijk daarom eerst even naar de topics die al door andere reizigers beantwoord zijn. Om gemakkelijk te kunnen zoeken is het forum opgedeeld in verschillende rubrieken zoals ‘Abonnementen’, ‘Acties en uitjes’, ‘Op het station’ en ‘Internationaal reizen’. Uiteraard kunt u ook gericht zoeken via de zoekfunctie.

Vragen stellen

Staat uw vraag er nog niet bij? Stel dan uw eigen vraag op het forum. Om een vraag te kunnen stellen (of te reageren op een vraag), moet u zich wel even registreren. Kleine moeite!

Beloning verdienen

Hoe meer u bijdraagt aan het forum, hoe hoger de beloning. Door bijvoorbeeld andere forumleden te helpen of bij te dragen aan een goede sfeer, kunt u een rank of badge verdienen. Dat is leuk voor u en het helpt andere forumleden. Want op deze manier maken we samen van het forum een nog leukere plek waar reizigers nog beter en sneller geholpen worden.

Ranks en badges

Een rank in een categorie, verschillende badges of een groene smiley. Dat kunt u verdienen op het NS Serviceforum door vragen te beantwoorden. Een beloning dus voor degene die het antwoord geeft. Maar het helpt ook de vragensteller, want die kan aan de hand van de behaalde ranks en badges de waarde van een antwoord beter wegen.

Filmpje

Wilt u even zien hoe het werkt? Bekijk het filmpje!