Naar content

Hoofdnavigatie

SPOOR

SPOOR is hét magazine voor alle abonnementhouders van NS en verschijnt 4 maal per jaar, in een oplage van 1,2 miljoen exemplaren.


SPOOR 2 (juni 2020) verschijnt niet

Het coronavirus legt ons allerlei reisbeperkingen op. NS volgt de richtlijnen van het RIVM en vraagt haar klanten alleen met de trein te reizen als dit echt noodzakelijk is. Ook als we weer een volledige dienstregeling rijden, zal de ruimte in de treinen beperkt zijn.

De redactie van SPOOR heeft daarom besloten om editie 2 (het juninummer) niet uit te brengen. Hoe graag we onze lezers ook inspireren en laten zien hoe mooi Nederland is: de trein is nu even geen uitje. Bovendien zijn in de komende maanden veel musea, attracties en horecagelegenheden niet of beperkt open en zijn festivals en evenementen afgelast.

We realiseren ons dat we veel lezers zullen teleurstellen, maar hopen – zodra de omstandigheden het toelaten – weer terug te komen met mooie reisreportages en inspirerende tips voor een dagje uit.

De redactie van SPOOR wenst haar lezers, ondanks alles, een fijne zomer. En vooral: een goede gezondheid.

Toch inspiratie opdoen

Wie in de tussentijd (virtuele) inspiratie wil opdoen, heeft hiertoe verschillende mogelijkheden.

nsfavourites

Je kunt een kijkje nemen op nsfavourites.nl! We inspireren je daar graag met online-shopping-tips, thuis cultuur snuiven en natuur beleven op afstand.

NS Nieuwsbrief

Ook kun je je aanmelden voor de NS Nieuwsbrief. Heb je al een NS-account? Log dan in op Mijn NS en geef onder het kopje 'Notificaties en updates' aan welke berichten je wilt ontvangen.