Naar content

Hoofdnavigatie

SPOOR

SPOOR is hét magazine voor alle abonnementhouders van NS en verschijnt 4 maal per jaar, in een oplage van 1,2 miljoen exemplaren. Heb jij een NS-abonnement en wil je SPOOR ook gratis ontvangen? Abonneer je dan snel en mis geen enkele editie meer!


Stedentrips in binnen- en buitenland

Voor elk seizoen is er een editie, boordevol originele tips voor een uitje in eigen land, maar ook voor net over de grens. Of je nu van wandelen, winkelen of lekker eten en drinken houdt, je vindt altijd genoeg inspiratie in het magazine. 

Wandelen met een boswachter

Een vast format is boswachter Marieke Schatteleijn, die voor elke SPOOR-editie een NS-wandeling volgt en je leert om goed om je heen te kijken. Van zeldzame orchideeën tot vlinders, en van korstmossen tot zangvogels: niets ontgaat haar. Meer een kunstliefhebber? Met de tips in de rubriek Nederland Museumland hoef je geen tentoonstelling meer te missen, waarbij er ook aandacht is voor de kleine musea.

SPOOR Voordeelboekje

Abonnees van NS krijgen extra voordeel met de 31 aanbiedingen uit het SPOOR Voordeelboekje, van korting op muziek- en theatervoorstellingen tot gratis hapjes en drankjes op het station. 

Informatie over werkzaamheden aan het spoor

SPOOR houdt je ook op de hoogte van belangrijk NS-nieuws, met informatie over werkzaamheden aan het spoor, nieuwe tarieven of een nieuwe dienstregeling.