Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

SPOOR

Speciaal voor onze reizigers presenteren we SPOOR. De juni-editie staat vol inspirerende ideeën om Nederland met andere ogen te zien. Zo nemen we je o.a. mee naar Leiden en Middelburg, twee steden met een geheel eigen karakter. De één de stad van ontdekkingen, de ander een stad die doet herinneren aan de periode dat ze nog in open verbinding stond met de zee.


Stad van Ontdekkingen

Van de oudste hortus botanicus van Nederland tot een piepjong stadspark. En van zonovergoten kadeterrassen tot smalle straatjes gevuld met toffe winkelconcepten: SPOOR bezoekt Leiden, de Stad van Ontdekkingen. 

Wandelen door de duinen van Zoutelande

We houden je graag nog even in de Zeeuwse sferen met onze nieuwste NS-wandeling: Duinen van Zoutelande, waar je vanaf een paar van de hoogste duintoppen van Nederland geniet van prachtige vergezichten over de drukbevaren Westerschelde.

Korting op lezingen over kunst en cultuur

Natuurlijk zit deze editie ook weer vol met online inspiratie, waaronder een bolledig online aangeboden programma samengesteld door de Vrije Academie. Met dit keer onder andere een 'hemelwandeling' en lezingen over Nietzsche en over spreekwoorden en gezegden.