Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

SPOOR/digitaal

Speciaal voor onze abonnementhouders en klanten presenteren we SPOOR voor de tweede keer digitaal. Deze editie staat vol inspirerende ideeën om Nederland met andere ogen te zien. Nu nog even vanuit huis, maar er komt een moment dat we weer op pad kunnen. Voor nu veel leesplezier en voor straks, als het allemaal weer kan, ook reisplezier!


Hanzestad Deventer

Deze hippe, gezellige stad aan de IJssel heeft alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke stedentrip. Vanaf het onlangs opgeknapte treinstation bevind je je in no-time in het centrum. Bezoek het schilderachtige stadshart en geniet van het uitzicht op de middeleeuwse Waag. Slenter door de charmante kronkelstraatjes en ontdek een fijne mix aan speciaalzaakjes, koffietentjes en conceptstores.

Korting op lezingen over kunst en cultuur

Altijd al meer willen weten over vintage mode, Japanse prenten of symboliek in de kunst? Bekijk dan snel het inspirerende online programma dat de Vrije Academie speciaal voor SPOOR-lezers heeft samengesteld en krijg korting op de lezingen.

Loop mee met machinist Nadia

Machinist Nadia de Jong (21) gloeit van trots als ze in haar uniform door de stationshal loopt. Een week nadat ze haar opleiding afrondde, bracht ze al zelfstandig een trein van A naar B. Nadia vertelt over haar werkdag, die geen dag hetzelfde is.