Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

SPOOR

Speciaal voor onze reizigers presenteren we SPOOR. De digitale september-editie barst van de inspiratie voor een dagje winkelen, wandelen of verwonderen. Zo nemen we je o.a. mee naar Haarlem en Eindhoven, twee steden met een geheel eigen karakter. En hebben we de mooiste herfstwandelingen voor je op een rij gezet.


Hip én historisch Haarlem

Voordat de blaadjes straks weer van de bomen waaien, geniet Haarlem met volle teugen van de nazomer. Op terrassen die in het gouden zonlicht baden, in monumentale winkelpanden waar de kersverse collecties en het huisgemaakt lekkers worden uitgestald en al helemaal in de theaters en musea nu het nieuwe culturele seizoen weer is begonnen. Kortom, dit is hét moment voor een moeder-dochterdagje (of moeder-zoon, collega-collega, buurman-buurvrouw: wat jij wil) naar de levendige Spaarnestad. 

Heerlijke herfstwandelingen

De bomen laten enthousiast hun kleurenpalet zien, de kastanjes zijn tam en we worden weer regelmatig nat: het is herfst. Dat vraagt om een wandeling in de natuur – óók als het niet zo zonnig is. Wij zetten vijf wandelingen voor je op een rij die we zowel met als zonder kinderen warm aanbevelen.  Met uiteraard weer een mooie aanbieding voor een wandelgids!

Korting op lezingen over kunst en cultuur

De Vrije Academie – het grootste onderwijsinstituut voor kunst en cultuur – heeft ook voor deze editie van SPOOR weer een speciaal programma samengesteld. Kies uit te gekke stadswandelingen, een (online) theaterlezing en een spoedcursus kunstgeschiedenis, mét een mooie korting.