Hoofdnavigatie

Naar content

Voordelig naar evenementen

Heerlijk een dagje eropuit in je vrije tijd? Met de trein reis je niet alleen gemakkelijk en comfortabel, maar vaak ook heel voordelig naar evenementen. Wij bieden voor veel grote evenementen treinkaartjes met korting aan. Op deze pagina lees je meer over onze aanbiedingen, soms aangevuld met extra reisinformatie rondom evenementen.

Plan uw reis met de Reisplanner

TechniShow/ESEF beurs (20 t/m 23 maart)

20% korting op een dagretour treinkaartje (heen- en terugreis)

Reis vanaf elk station in Nederland naar de Vakbeurs Techni/ESEF beurs met 20% korting op een dagretour treinkaartje. Laat u inspireren door het grote aanbod van exposanten, demonstraties, guided tours, innovatiepleinen en inspirerende sessies. TechniShow & ESEF vormen samen het perfecte overzicht van alle mogelijkheden die de maakindustrie biedt. Voor wie opzoek is naar oplossingen voor een productie- en toeleveringsvraagstuk, is dit ideaal om een keuze te maken tussen zelf produceren of uitbesteden.

Verzamelaarsbeurs voorjaar 2018 (14 en 15 april)

Ticket + Dagretour (heen- en terugreis) nu € 25

De VerzamelaarsJaarbeurs blijft de gezelligste plaats om collega verzamelaars te ontmoeten. Even rustig zitten, elkaar de nieuwe aanwinsten laten zien, tips, ideeën en wetenswaardigheden uitwisselen kan op een van de vele gezellige terrassen. Vast onderdeel van de VerzamelaarsJaarbeurs is bovendien de Mega Platen & CD Beurs. Een hemel op aarde voor liefhebbers van popmuziek met een gigantisch aanbod van singles, elpees, cd's, dvd's en allerlei popsnuisterijen.

Uitgelicht

Marathon van Rotterdam (7 en 8 april)