Naar content

Hoofdnavigatie

Voordelig naar evenementen

Heerlijk een dagje eropuit in je vrije tijd? Met de trein reis je niet alleen gemakkelijk en comfortabel, maar vaak ook heel voordelig naar evenementen. Wij bieden voor veel grote evenementen treinkaartjes met korting aan. Op deze pagina lees je meer over onze aanbiedingen, soms aangevuld met extra reisinformatie rondom evenementen.

Plan uw reis met de Reisplanner

Libelle Zomerweek (21 t/m 27 mei)

Dit voorjaar zal de jaarlijkse Libelle Zomerweek weer plaatsvinden, een evenement wat je niet mag missen. De Libelle Zomerweek is altijd inspirerend, verrassend, vrolijk en gezellig. Er is namelijk genoeg te doen; shoppen, eten, drinken swingen en meezingen op een geweldige locatie. Verschillende bekende artiesten zullen live optreden, spraakmakende schrijvers en politici worden geïnterviewd en daarnaast zullen er meerdere workshops en demonstraties worden gegeven. 

Best Kept Secret (8 t/m 11 juni)

De alweer 6e editie van Best Kept Secret is hét evenement om drie dagen lang geweldige acts live te zien! Op het festival wordt maximaal gebruik gemaakt van het natuurlijke terrein dat de Beekse Bergen biedt. Zo is de main stage een openluchtpodium op het strand en zijn de overige podia verstopt tussen de bomen in het bos. Geniet tijdens optredens van onder andere de Arctic Monkeys en LCD Soundstem van drie toffe dagen vol muziek en spannende artiesten!

Fox Sport & Eredivisie Voetbalfestival (7 juli)

Alle voetbalfans verzamelen! Doe jij niets liever dan een balletje trappen met je vrienden, oefen je de gaafste tricks en volg je alle wedstrijden? Dan mag je het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival niet missen. Hier leer je voetballen van profs, daag je jouw vrienden uit voor een potje, scoor je een shirt van je favoriete club en nog heel veel meer. Het voetbalfestival draait volledig om jou en de bal en is een dag vol fun!

Zwarte Cross (12 t/m 15 juli)

De Zwarte Cross is het jaarlijkse festival waar een weekend lang verschillende werelden gemixt worden, motorcross, stunts, muziek en theater. Wat 21 jaar geleden begon als kleinschalige crosswedstrijd waar iedereen aan mee mocht doen, ongeacht het vervoersmiddel waar je mee aankwam zetten, trekt tegenwoordig meer dan 220.000 bezoekers. Of je nou met je hele vriendengroep gaat, of met het gezin, het kan en mag allemaal. Spektakel en gezelligheid gegarandeerd.

Pinkpop (15 t/m 18 juni)