Naar content

Hoofdnavigatie

Mysteryland

Mysteryland is één van de meest toonaangevende festivals in Nederland. Jaarlijks wordt het voormalig Floriade terrein omgetoverd tot een prachtige festivalwereld met 17 kleurrijke stages. Fatboy Slim, Hardwell, Headhunterz, Axwell Λ Ingrosso en KSHMR vallen onder de 300 artiesten die optreden tijdens het driedaagse festival dat dit jaar van 24 tot en met 26 augustus plaatsvindt. Mysteryland is een festival wat je zeker niet mag overslaan deze zomer!


De traditionele afsluiter van de festivalzomer biedt een muzikale diversiteit die ongeëvenaard blijft in Nederland. Op het festival met eigen camping zijn alle smaken binnen de elektronische muziek vertegenwoordigd: van dj-duo Dimitri Vegas & Like Mike, tot Trance-pionier Paul van Dyk, Techno-titaan Sven Väth, Hardstyle-held Headhunterz en de Hip  Hop- heren van het moment Bizzey en Ronnie Flex & Deuxperience. Als klap op de vuurpijl doet Fatboy Slim zaterdag de Main Stage aan voor een bijzonder optreden, ‘Right Here, Right Now’.

Alle genres gerelateerd aan elektronische muziek zijn te horen op de in totaal 17 podia: van House, Big Room, Bass, Techno, Deep House, Trance, en Minimal tot Hardstyle, RnB, Hip Hop, Trap en alle smaken daartussen.

De namen hierboven zijn natuurlijk maar het topje van de ijsberg. Met meer dan 300 artiesten die optreden op 17 podia is het bijna onmogelijk om alles in één dag te beleven, tenzij je een plekje reserveert op het kampeerterrein van Mysteryland. Voor campinggasten opent het festival zijn deuren vroeg op vrijdag 24 augustus (11:00 uur) en blijft het open tot maandag 27 augustus (12:00 uur). Voor bezoekers die liever in de stad slapen biedt het festival hotelarrangementen aan in Amsterdam, inclusief late check-out.

Pak voordelig de trein

Enthousiast geworden? Laat het feest al in de trein beginnen en reis nu voordelig met de NS Zomertoer.