Naar content

Hoofdnavigatie

NS.nl nieuwe stijl

Onze website is vernieuwd. Een frisser uiterlijk, meer persoonlijke service en een groter gebruiksgemak. Ook is de website geoptimaliseerd voor mobiel en tablet. Wij hebben er alles aan gedaan om de nieuwe website helemaal van nu te maken. Ervaar het zelf en laat ons via de feedbackknop weten wat u ervan vindt.


Alles wat u zoekt in één helder overzicht

Uw gebruiksgemak en het bieden van een meer persoonlijke website-ervaring zijn dé uitgangspunten geweest bij het maken van ns.nl nieuwe stijl. Dit is direct zichtbaar op de homepage. Deze is zo ingericht dat u vrijwel alle belangrijke informatie in één oogopslag te zien krijgt. Of het nu de Reisplanner is, onze acties, de reisproducten of de relevante informatie speciaal voor senioren, studenten en de zakelijke reiziger. 

Menu

Het hoofdmenu is ook aangepast. Deze bevindt zich op iedere pagina in de linkerbovenhoek. Als u erop klikt ontvouwt het menu zich en ziet u alle onderwerpen netjes onder elkaar staan. U kunt zo makkelijk door de site navigeren. 

Zoekfunctie

Op de homepage vindt u de zoekfunctie, waarmee u snel en handig alles op ns.nl nieuwe stijl kunt vinden.

 

Snel en simpel uw reis plannen

De Reisplanner is een veelgebruikt onderdeel van ns.nl. Deze is helemaal opnieuw vormgegeven en uitgebreid getest met klanten zoals u. Dit geldt overigens voor de hele nieuwe website.

Wat is er verbeterd? We hebben het onder andere visueel aantrekkelijker en overzichtelijker gemaakt om uw reis te plannen. Ook ziet u alle stationsinformatie, zoals aanwezigheid van OV-fiets of een toilet. En mochten er onverwachts vertragingen of spoorwijzigingen zijn, dan krijgt u hier direct melding van én wat dit inhoudt voor uw treinreis.

Klantvriendelijkheid en gemak voorop

Op ns.nl nieuwe stijl hebben we onze klantenservice op verschillende punten verbeterd en uitgebreid. Zo staan op de overzichtspagina de veelgestelde vragen bovenaan en zijn alle onderwerpen duidelijk gecategoriseerd. Bent u bijvoorbeeld vergeten uit te checken of heeft u iets laten liggen in de trein, dan vindt u op de nieuwe website nog sneller wat u kunt doen.

Serviceforum

Een handig onderdeel van de klantenservicepagina’s is het NS Serviceforum. Hier kunnen treinreizigers met elkaar in contact komen, suggesties doen en ervaringen uitwisselen. En mocht u nog een andere vraag hebben of meer willen weten, dan staan we altijd voor u klaar. Wij zijn telefonisch, via mail, chat en Twitter dag en nacht bereikbaar.

Sneller naar informatie die voor u belangrijk is

Wij beseffen ons dat niet iedereen hetzelfde is of hetzelfde reist, ns.nl nieuwe stijl houdt daar rekening mee. Het begint al op de homepage. Hier kunt u kiezen wat voor reiziger u bent en komt u direct bij de informatie die voor u van belang is én bij de reisproducten die voor u interessant zijn.

Onderweg of thuis, altijd bij de hand

Waar u ook bent, als u een tablet of smartphone op zak hebt, kunt u ns.nl nieuwe stijl goed bezoeken en gebruiken. Onze nieuwe website is namelijk, op een paar onderwerpen na, geoptimaliseerd voor mobiel en tablet. De website past zich aan het scherm aan waarop deze wordt weergegeven. Hoe groot of klein deze ook is. Dus, onderweg of thuis, u kunt ns.nl nieuwe stijl altijd op een prettige en snelle manier bekijken.

Ook een nieuw NS International

NS International heeft sinds kort ook een nieuwe website. De website is geoptimaliseerd voor het gebruik op tablet en mobiel. Daarnaast kent de website een nieuw design die de overzichtelijkheid en het gebruiksgemak vergroot. Niet alle pagina’s staan nog in het nieuwe design, houdt u daar dus rekening mee.