Naar content

Hoofdnavigatie

NS Extra Studenten

  • Vergeten uit te checken? Geen probleem. Met de 'check-uit alert service' herstel je dit supersnel.
  • Tijdelijke actie: meld je aan voor NS Extra en maak kans op 2 treinretours naar Berlijn. 
  • Tijdelijk een Meereisretour voor € 10.
  • Deelname is gratis.

Haal meer uit je treinleven!

Meld je gratis aan voor NS Extra Studenten en ontvang informatie over jouw treinreis. We geven je een seintje als er iets verandert op je vaste traject. Of als er wijzigingen zijn aan het spoor bij jou in de buurt. Ben je vergeten uit te checken? Dan ontvang je automatisch een e-mail waarmee je dit snel en gemakkelijk herstelt.

Tijdelijk een Meereisretour voor € 10

Schrijf je in voor NS Extra en ontvang een Meereisretour voor € 10. Zo neem je voordelig iemand mee tijdens je dagje weg. Lekker, toch? Hoe je de Meereisretour gebruikt, staat in de NS Extra Welkomstmail. 

Actie: maak kans op 2 treinretours naar Berlijn!

Als je je voor 15 september inschrijft als NS Extra deelnemer én een treinreis maakt met je Studentenreisproduct, maak je kans op 2 treinretours naar Berlijn! We verloten er 20.

Reisgegevens

Wil je profiteren van de services en voordelen van NS Extra Studenten? Daarvoor is inzicht in je reisgegevens nodig. Zo laten wij de voordelen en services zo goed mogelijk aansluiten op jouw situatie. Wij kunnen je de diensten van NS Extra Studenten alleen aanbieden met jouw toestemming om deze gegevens - alleen voor NS Extra Studenten - te verwerken.

Ik heb mij ingeschreven, en nu?

Je ontvangt na aanmelding een bevestigingsmail. Klik op de link in de mail om deelname definitief te maken. Maandelijks ontvang je e-mails met persoonlijke extra’s, aanbiedingen en services.