Naar content

Hoofdnavigatie

NS Extra Studenten

  • Check-out alert als je vergeet uit te checken
  • Aanbiedingen op het station
  • Leuke acties speciaal voor jou
  • Tijdelijk 1 maand Blendle Premium cadeau

Cadeautje: 1 maand gratis Blendle Premium

Haal meer uit je treinleven!

Snel een ontbijtje meepakken en de rituele kop koffie mag natuurlijk niet ontbreken. Oh balen, je trein vertrekt vanaf een ander spoor, waar moet je nu zijn?

Meld je gratis aan voor NS Extra Studenten en ontvang informatie over jouw traject en krijg korting op jouw bezochte stations. Je ontvangt regelmatig e-mails met persoonlijke extra’s en speciale services en acties voor studenten. Kortom, haal jij straks meer uit je treinleven? Hou je mailbox dan in de gaten!

NS Extra Hangmattrein

Studenten hebben een rustmomentje verdiend! Studeren is namelijk pittiger dan ooit. Daarom liet NS Extra studenten luieren in deze hangmattrein op station Groningen. Wil jij ook een extra ontspannen treinleven? Meld je nu gratis aan voor NS Extra Studenten en ontvang één maand Blendle Premium cadeau. Ook verloten wij 25 van deze hangmatten onder alle aanmeldingen! 

Next stop Utrecht Centraal pop-up store

Op Utrecht Centraal opende America Today op 5 maart 2018 een gloednieuwe pop-up store waar je geweldig kunt shoppen. Deelnemers van NS Extra Studenten ontvingen van ons een e-mail waarmee ze 20% korting kregen op hun eerste aankoop. Ook was er voor de eerste 500 NS Extra Studenten deelnemers in de week van 5 t/m 10 maart 2018 een exclusief cadeautje: een gratis Beer Pong set.

Wil jij ook van dit soort acties gebruik maken? Meld je dan nu aan voor NS Extra Studenten!

Reisgegevens

Wil je profiteren van de services en voordelen van NS Extra Studenten? Daarvoor is inzicht in je reisgegevens nodig. Zo laten wij de voordelen en services zo goed mogelijk aansluiten op jouw situatie. Wij kunnen je de diensten van NS Extra Studenten alleen aanbieden met jouw toestemming om deze gegevens - alleen voor NS Extra Studenten - te verwerken.