Naar content

Hoofdnavigatie

NS Extra Studenten

  • Check-out alert als je vergeet uit te checken
  • Aanbiedingen op het station
  • Leuke acties speciaal voor jou
  • Tijdelijk een gratis upgrade naar 1e klas

Haal meer uit je treinleven!

Snel een ontbijtje meepakken en de rituele kop koffie mag natuurlijk niet ontbreken. Oh balen, je trein vertrekt vanaf een ander spoor, waar moet je nu zijn?

Meld je gratis aan voor NS Extra Studenten en ontvang informatie over jouw traject en krijg korting op jouw bezochte stations. Je ontvangt regelmatig e-mails met persoonlijke extra’s en speciale services en acties voor studenten. Kortom, haal jij straks meer uit je treinleven? Hou je mailbox dan in de gaten!

Tijdelijk gratis 1e klas upgrade

Schrijf je in voor NS Extra en ontvang een gratis 1e klas upgrade. Je betaalt dan een 2e klas reis, maar reist heerlijk ontspannen 1e klas. Lekker, toch? Hoe je de upgrade gebruikt, staat in de NS Extra Welkomstmail.  

NS Extra Studenten Snake Game 

Speel nu de NS Extra Studenten Snake game in de trein (let op: alleen op mobiele devices te openen) en je treinreis vliegt voorbij!

 

Snake game

Next stop Utrecht Centraal pop-up store

Op Utrecht Centraal opende America Today op 5 maart 2018 een gloednieuwe pop-up store waar je geweldig kunt shoppen. Deelnemers van NS Extra Studenten ontvingen van ons een e-mail waarmee ze 20% korting kregen op hun eerste aankoop. Ook was er voor de eerste 500 NS Extra Studenten deelnemers in de week van 5 t/m 10 maart 2018 een exclusief cadeautje: een gratis Beer Pong set.

Wil jij ook van dit soort acties gebruik maken? Meld je dan nu aan voor NS Extra Studenten!

Reisgegevens

Wil je profiteren van de services en voordelen van NS Extra Studenten? Daarvoor is inzicht in je reisgegevens nodig. Zo laten wij de voordelen en services zo goed mogelijk aansluiten op jouw situatie. Wij kunnen je de diensten van NS Extra Studenten alleen aanbieden met jouw toestemming om deze gegevens - alleen voor NS Extra Studenten - te verwerken.