Naar content

Hoofdnavigatie

NS Extra Hangmattrein

Meld je gratis aan voor NS Extra Studenten en ontvang informatie over jouw traject en krijg korting op jouw bezochte stations. Je ontvangt regelmatig e-mails met persoonlijke extra’s en speciale services en acties voor studenten. Kortom, haal jij straks meer uit je treinleven? Hou je mailbox dan in de gaten!


Studenten hebben een rustmomentje verdiend! Studeren is namelijk pittiger dan ooit. Daarom liet NS Extra studenten luieren in deze hangmattrein op station Groningen. 

Wil jij ook een extra ontspannen treinleven? Meld je nu gratis aan voor NS Extra Studenten en ontvang één maand Blendle Premium cadeau. Ook verloten wij 25 van deze hangmatten onder alle aanmeldingen! 

Reisgegevens

Wil je profiteren van de services en voordelen van NS Extra Studenten? Daarvoor is inzicht in je reisgegevens nodig. Zo laten wij de voordelen en services zo goed mogelijk aansluiten op jouw situatie. Wij kunnen je de diensten van NS Extra Studenten alleen aanbieden met jouw toestemming om deze gegevens - alleen voor NS Extra Studenten - te verwerken.