Naar content

Hoofdnavigatie

NS Extra Studenten

  • Check-out alert als je vergeet uit te checken
  • Aanbiedingen op het station
  • Leuke acties speciaal voor jou
  • Tijdelijk een Meereisretour voor € 10

Haal meer uit je treinleven!

Snel een ontbijtje meepakken en de rituele kop koffie mag natuurlijk niet ontbreken. Oh balen, je trein vertrekt vanaf een ander spoor, waar moet je nu zijn?

Meld je gratis aan voor NS Extra Studenten en ontvang informatie over jouw traject en krijg korting op jouw bezochte stations. Je ontvangt regelmatig e-mails met persoonlijke extra’s en speciale services en acties voor studenten. Kortom, haal jij straks meer uit je treinleven? Hou je mailbox dan in de gaten!

Tijdelijk een Meereisretour voor € 10

Schrijf je in voor NS Extra en ontvang een Meereisretour voor € 10. Zo neem je voordelig iemand mee tijdens je dagje weg. Lekker, toch? Hoe je de Meereisretour gebruikt, staat in de NS Extra Welkomstmail.  

Reisgegevens

Wil je profiteren van de services en voordelen van NS Extra Studenten? Daarvoor is inzicht in je reisgegevens nodig. Zo laten wij de voordelen en services zo goed mogelijk aansluiten op jouw situatie. Wij kunnen je de diensten van NS Extra Studenten alleen aanbieden met jouw toestemming om deze gegevens - alleen voor NS Extra Studenten - te verwerken.