Naar content

Hoofdnavigatie

NS Extra Studenten

  • Check-out alert als je vergeet uit te checken
  • Aanbiedingen op het station
  • Leuke acties speciaal voor jou
  • Tijdelijk een gratis upgrade naar 1e klas

Haal meer uit je treinleven!

Snel een ontbijtje meepakken en de rituele kop koffie mag natuurlijk niet ontbreken. Oh balen, je trein vertrekt vanaf een ander spoor, waar moet je nu zijn?

Meld je gratis aan voor NS Extra Studenten en ontvang informatie over jouw traject en krijg korting op jouw bezochte stations. Je ontvangt regelmatig e-mails met persoonlijke extra’s en speciale services en acties voor studenten. Kortom, haal jij straks meer uit je treinleven? Hou je mailbox dan in de gaten!

Tijdelijk gratis 1e klas upgrade

Schrijf je in voor NS Extra en ontvang een gratis 1e klas upgrade. Je betaalt dan een 2e klas reis, maar reist heerlijk ontspannen 1e klas. Lekker, toch? Hoe je de upgrade gebruikt, staat in de NS Extra Welkomstmail.  

Reisgegevens

Wil je profiteren van de services en voordelen van NS Extra Studenten? Daarvoor is inzicht in je reisgegevens nodig. Zo laten wij de voordelen en services zo goed mogelijk aansluiten op jouw situatie. Wij kunnen je de diensten van NS Extra Studenten alleen aanbieden met jouw toestemming om deze gegevens - alleen voor NS Extra Studenten - te verwerken.

NS Extra Hangmattrein

Ai, deze relaxte actie liep je al mis!

Entertainment

Een feestje, dat treinleven! Wel zelf de slingers ophangen.

Pre Halloween Horrordiner

Er zijn van die plaatsen waar je nekharen recht van overeind gaan staan...