Naar content

Hoofdnavigatie

Winactie Dwarsliggers

Vaste klanten met een NS abonnement ontvangen 5 x per jaar het magazine SPOOR. In SPOOR 4 van vrijdag 22 november staat op de speciale Tijd voor Lezen pagina’s weer een Dwarsligger winactie. Vul hieronder jouw gegevens in en maak kans op 1 van de 15 pakketten met daarin de onderstaande 3 Dwarsliggers. Meedoen kan tot en met 3 januari 2020. Winnaars ontvangen uiterlijk 10 januari 2020 bericht.


De titels die deze keer te winnen zijn:

Wilco van Rooijen – Overleven op de K2

In Overleven op de K2 blikt Wilco van Rooijen vier jaar na dato terug op zijn revalidatie, de nasleep en de impact van het drama dat plaatsvond op de K2. Het geeft inzicht in het beklimmen van deze gevaarlijke berg.

Martha Hall Kelly – Russische rozen

In 1914 reist Eliza af naar Sint-Petersburg met haar vriendin Sofia, lid van de tsarenfamilie, de Romanovs. Vlak voor de Eerste Wereldoorlog keert Eliza echter terug. Wanneer Eliza geen brieven meer ontvangt van Sofia vreest ze het ergste.

Jeroen Windmeijer – Het Pauluslabyrint 

In Leiden wordt een ondergronds gangenstelsel ontdekt waarin een jongen wordt gevonden, die niet gewond is maar wel onder het bloed zit. Als kort hierna meer mensen verdwijnen, gaat archeoloog Peter de Haan op onderzoek uit.