Naar content

Hoofdnavigatie

Winactie Dwarsliggers

Vaste klanten met een NS abonnement ontvangen 5 x per jaar het magazine SPOOR. In SPOOR 2 van vrijdag 4 mei staat op de speciale Tijd voor Lezen pagina’s een Dwarsligger winactie.


Vul uw gegevens in en maak kans op 1 van de 15 pakketten met daarin de 3 Dwarsliggers! Meedoen kan tot en met 29 juni. Winnaars ontvangen uiterlijk 6 juli bericht. 

Dinsdag is voorbij van Nicci French
Dit is het tweede deel in de serie over psychotherapeute Frieda Klein. De politie schakelt Frieda’s hulp in na het vinden van het  lichaam van een onbekende man. Het laatste deel, De dag van de doden, verscheen in april.

Uitgerekend wij van Monika Peetz
Een heerlijke romantische komedie van de auteur van De dinsdagvrouwen-bestsellerserie. Tom, een 29-jarige nerd uit Berlijn, probeert via wiskundige algoritmes een vriendin te vinden, maar liefde is onvoorspelbaar.

Houd me vast van dr. Sue Johnson
We zijn allemaal op zoek naar liefde, steun en verbondenheid en soms hebben we daar een beetje hulp bij nodig. Die hulp komt van dr. Sue Johnson. Houd me vast is een bestseller. Voor therapeuten en stellen die aan hun relatie willen werken.