Naar content

Hoofdnavigatie

Winactie Dwarsliggers

Vaste klanten met een NS abonnement ontvangen 5 x per jaar het magazine SPOOR. In SPOOR 4 van vrijdag 7 september staat op de speciale Tijd voor Lezen pagina’s een Dwarsligger winactie.


Vul hieronder uw gegevens in en maak kans op 1 van de 15 pakketten met daarin de onderstaande 3 Dwarsliggers. Meedoen kan tot en met 13 oktober. Winnaars ontvangen uiterlijk 17 oktober bericht.

De te winnen titels zijn: 

Ildefonso Falcones - Koningin op blote voeten 

Sevilla, 1748. Een slavin uit Cuba ontmoet een jonge zigeunerin en de twee worden onafscheidelijk. Als alle Spaanse zigeuners gevangen genomen worden, verliezen ze elkaar uit het oog. Zal het lot hen weer samenbrengen?

Dan Brown - Oorsprong

De nieuwe Dan Brown! In dit adembenemende avontuur vol moderne kunst, codes en religie wordt Robert Langdon geconfronteerd met existentiële vragen: waar komen wij vandaan en waar gaan wij naartoe?

Katie Fforde - Een verleidelijk voorstel

Sophie gaat naar Amerika om haar beste vriendin op te zoeken. In New York ontmoet ze een man. Hij kan haar helpen met haar geheime missie, maar daar wil hij wel iets voor terug. Is Sophie bereid de prijs te betalen?