Naar content

Hoofdnavigatie

Winactie Dwarsliggers

Vaste klanten met een NS abonnement ontvangen 5 x per jaar het magazine SPOOR. In SPOOR 5 van vrijdag 23 november staat op de speciale Tijd voor Lezen pagina’s een Dwarsligger winactie. Als u hieronder uw gegevens invult, maakt u kans op 1 van de 15 pakketten met daarin de onderstaande 3 Dwarsliggers. Meedoen kan tot en met 11 januari. Winnaars ontvangen uiterlijk 15 januari bericht.


De titels die deze keer te winnen zijn: 

Solo & Salto van Wilfried de Jong

In Solo & Salto zijn de beste NRC-columns van Wilfried de Jong van de afgelopen jaren gebundeld, aangevuld met enkele nieuwe stukken en drie langere verhalen. Met zijn haviksoog en verfijnde pen neemt Wilfried de Jong de lezer mee in zijn onvoorwaardelijke liefde voor sport en sporters. 

De Japanse minnaar van Isabelle Allende

De bejaarde Alma slijt haar laatste dagen in een tehuis in San Francisco. Ze wordt verzorgd door de jonge Irina die, net als Alma, oorspronkelijk uit Oost-Europa komt. Beide vrouwen dragen een groot geheim met zich mee. 

De levenden en de doden van Nele Neuhaus

Als een vrouw op klaarlichte dag wordt doodgeschoten door een sluipschutter, besluit rechercheur Pia Kirchhoff haar huwelijksreis uit te stellen. Er vallen meer doden en de indruk ontstaat dat iemand met een uiterst doelgerichte wraakactie bezig is.