Naar content

Hoofdnavigatie

Winactie Dwarsliggers

Vaste klanten met een NS abonnement ontvangen 5 x per jaar het magazine SPOOR. In SPOOR 2 van vrijdag 7 juni staat op de speciale Tijd voor Lezen pagina’s weer een Dwarsligger winactie. Vult u hieronder uw gegevens in, dan maakt u kans op 1 van de 15 pakketten met daarin de onderstaande 3 Dwarsliggers. Meedoen kan tot en met 19 juli. Winnaars ontvangen uiterlijk 26 juli bericht.


De titels die deze keer te winnen zijn:

Herman Koch – Het diner

Het diner is de roman waarmee Herman Koch wereldwijd doorbrak. Twee echtparen gaan uit eten. Ze praten over alledaagse dingen, maar vermijden waar het eigenlijk om draait: hun kinderen.

Naomi Novik – Ontworteld

Ontworteld van Naomi Novik is een betoverende fantasyroman vol avontuur en samenzweringen. Elke tien jaar kiest de kille tovenaar een jonge vrouw die hem tien jaar dient - een vreselijk lot. Agnieszka vreest dat hij Kasia, haar beste vriendin, zal kiezen. 

Jeroen van der spek – De gekste plek van Nederland

Deze dwarsligger neemt je mee naar 222 bizarre en ongerijmde locaties in ons land: van de Hobbitsauna tot de Kooi-met-geen-poema-erin en van de gestreelde borst tot het Grafstenenpad. Plekken die je met je eigen ogen gezien moet hebben.