Hoofdnavigatie

Naar content

Winactie Dwarsliggers

Vaste klanten met een NS abonnement ontvangen 5 x per jaar het magazine SPOOR. In SPOOR 4 van vrijdag 1 september staat op de speciale Tijd voor Lezen pagina’s een Dwarsligger winactie. Vul hieronder uw gegevens in en maak kans op 1 van de 25 pakketten met daarin de onderstaande 3 Dwarsliggers. Meedoen kan tot en met vrijdag 13 oktober. Winnaars ontvangen uiterlijk dinsdag 17 oktober bericht.


De te winnen titels uit SPOOR 4

Jandy Nelson - Ik geef je de zon

Deze publiekslieveling onder de young adult-boeken gaat over de tweeling Jude en Noah. Tot hun dertiende zijn ze onafscheidelijk, maar 3 jaar later is er veel gebeurd en lijkt hun band onherstelbaar beschadigd.

Özcan Akyol - Turis

Het tweede boek van Özcan Akyol is een indringende, ontroerende en bij vlagen geestige roman. Het vertelt de strijd tussen een vader, zoon en moeder in een arbeiderswijk in Deventer, die wordt aangewakkerd door vader Turis.

Philip Dröge - De schaduw van Tambora

Een bijzonder reisboek dat de reis volgt van de mega-uitbarsting in april 1815 op het eiland Soembawa, in toenmalig Nederlands-Indië. Deze enorme vulkaanuitbarsting verbijsterde de lokale bevolking, hun koloniale overheersers en trok de hele wereld over.