Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Met de trein van Eindhoven naar Amsterdam

Stap direct in de trein, en reis comfortabel tussen Eindhoven en Amsterdam in 1 uur en 18 minuten. Boek eenvoudig je e-ticket online vanaf €22,70.

Alle treinkaartjes Enkele reis

1:18 uur

reistijd van station naar station

15.000 gram

CO2-uitstoot bespaard, vergeleken met dezelfde reis per auto

0 keer

overstappen op dit traject

Trein Eindhoven – Amsterdam

Met de trein reis je comfortabel van Eindhoven Centraal naar Amsterdam Centraal. En je bent nog groen bezig ook. Zo bespaar je maar liefst 15.000 gram CO-2uitstoot, vergeleken met dezelfde afstand als je die per auto aflegt, omdat elke trein van NS voor 100% op windstroom rijdt.

Van de lichtstad naar de hoofdstad. Dat doe je natuurlijk met de trein! Je hoeft niet over te stappen, dus je kunt tijdens je reis ontspannen. En daarna liggen de activiteiten voor het oprapen. Een boottocht over de gracht? Met de veerpont oversteken en het contrast tussen het centrum en Amsterdam Noord verkennen, musea bezoeken, het park in, de Kalverstraat ontdekken, noem maar op! Wat je ook wilt, je kunt het hier doen.

Treinkaartjes Eindhoven - Amsterdam

Heb je nog geen OV-Chipkaart of treinkaartje? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om deze reis te maken:

Een digitaal treinkaartje

Als je van Eindhoven naar Amsterdam reist met een digitaal treinkaartje, dan bespaar je 1 euro per kaartje, vergeleken met de kaartautomaat. Lees hier alles over digitale treinkaartjes.

NS Groepsticket Daluren

Al vanaf twee personen is een Groepsticket van Eindhoven naar Amsterdam een interessante optie. Met een NS Groepsticket kies je vooraf het traject en bepaal je hoe groot jouw reisgezelschap is. Hoe groter de groep, hoe goedkoper het treinkaartje per persoon. Bekijk hier de details over NS Groepsticket Daluren.

Vroegboekkorting

Als je over 4 of meer dagen op reis gaat, profiteer je van 10% korting met NS Vroegboek Dal. De reis is in de daluren vaak rustig, dus zo heb je én korting én een hogere kans op zitplaats. Dat is nog eens lekker reizen naar de lichtstad. Lees hier alles over NS Vroegboek Dal.