Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Met de trein van Schiphol Airport naar Amsterdam

Boek je e-ticket eenvoudig online vanaf € 4,90. Stap direct in de trein, en reis comfortabel tussen Schiphol en Amsterdam in 17 minuten.

Alle treinkaartjes Enkele reis

16 minuten

reistijd van station naar station

2.160 gram

CO2-uitstoot bespaard, vergeleken met dezelfde reis per auto

0 keer

overstappen op dit traject

Waar ga jij naartoe vandaag?

Met de trein reis je snel van naar Schiphol Airport ✈ naar Amsterdam Centraal. En je bent nog groen bezig ook. Zo bespaar je een uitstoot van ruim 2.000 gram CO2, vergeleken met dezelfde afstand als je die per auto aflegt, omdat elke trein van NS voor 100% op windstroom rijdt. In een kwartiertje ben je op je bestemming met een Sprinter. 

Vanuit de Schipholtunnel sta je zo middenin het centrum van Amsterdam. Waar ga jij naartoe vandaag?

Treinkaartje Schiphol Airport - Amsterdam

Heb je nog geen OV-chipkaart of treinkaartje? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om deze reis te maken:

Een digitaal treinkaartje

Koop je een digitaal treinkaartje naar Schiphol, dan bespaar je 1 euro per kaartje, vergeleken met de kaartautomaat. Lees hier alles over digitale treinkaartjes.

NS Groepsticket Daluren

Het NS Groepsticket Daluren is op heel veel trajecten een interessante keuze. Want hoe hoger de groep, hoe lager de reiskosten per persoon.

Maar dit is onze tip: het traject Schiphol - Amsterdam is zo kort, dat het voordeliger is om een digitaal treinkaartje te kopen per persoon. Maak je volgende keer een langere reis? Lees hier dan meer over NS Groepsticket Daluren.

Vroegboekkorting

Als je over 4 of meer dagen op reis gaat, profiteer je van 10% korting met NS Vroegboek Dal. Nog voordeliger naar Rotterdam dus! De trein is in de daluren wat rustiger, dus zo heb je én korting én een hogere kans op zitplaats te pakken. Lees hier alles over NS Vroegboek Dal.