Naar content

Hoofdnavigatie

Winactie Dwarsliggers

Vaste klanten met een NS-abonnement ontvangen 4x per jaar het magazine SPOOR. In SPOOR 1 van vrijdag 6 maart staat op de speciale Tijd voor Lezen pagina een Dwarsligger winactie. Vul hieronder jouw gegevens in, dan maak je kans op 1 van de 15 pakketten met daarin de onderstaande 3 Dwarsliggers. Meedoen kan tot en met 17 april. Winnaars ontvangen uiterlijk 24 april bericht.


De titels die deze keer te winnen zijn:

Leo Blokhuis - Blauwe Zomer

Eind jaren vijftig. Den Haag is het centrum van feesten waar Indische jongeren op elektri-sche gitaren een mengeling van rock-’n-roll en traditionele Indische sfeermuziek spelen. Ze staan voor de keuze: een burgermansbestaan of het avontuur.

Ildefonso Falcones - De erfgenamen

Rond 1400 wordt Barcelona steeds machtiger door de bloeiende handel en scheepvaart. Tegelijk wint de kerk aan invloed en ontstaan er steeds meer conflicten tussen koningen en adel. Tegen die achtergrond speelt het verhaal van twee vrienden.

Ellen de Visser - Die ene patiënt 

Van neuropsycholoog tot huisarts, de verhalen die in deze bundel door Ellen de Visser zijn samengebracht, bieden een aangrijpende en leerzame inkijk in de ziel van onze zorgverleners. Ze laten zien hoe leed, pijn, verdriet en vreugde hun sporen nalaten.